Singo transferinden sonra çok sinirlendim sadece bilindik oyunculara para veririm (bruno fernandes-100 milyon euro 3 yıllık maliyet geri dönüş yok)

Böyle saçma sapan bi düşünce olabilir mi yaw, arap takımı mıyız bi dursun efendinin bildiği adamları alabilcez sadece

Madem bu duruma sinirlendin 300lük takımın başına bi futbol aklı getir, söylenince de dalga geçiyor futbol aklı zaten var diye

Nerden baksan küfürlük

renktaş şu bile transfere inanılmaz etki ediyor bizde

Tamamen uyduruyorum;
2 tane 10 numara var alabileceğimiz -çok çok zor gerçi-
Can Uzun ve Bruno.

Can'ı alırsak 40 bons vericez 3.5 maaş. Bruno'yu alırsak 35 bons 15 maaş diyelim.

Can'ı alabiliriz, Bruno ise imkansıza yakın ama. Fakat yönetim diyor ki, Bruno'yu kovalayalım ÇÜNKÜ Bruno'nun maaşının yarısını, bonservisinin de 10 milyonu için sponsor ayarlayabiliriz. Brunobox çıkartırız satarız, Bruno'nun forma satışları kesinlikle kat kat daha fazla olur... Yani Can için kasamızdan direkt çıkacak para daha fazla. Yani Bruno belki hem daha ucuza gelir günün sonunda, hem de daha iyi PR yapmış oluruz. (O sponsorluk görüşmeleri vs yönetimdeki iş insanları için de önemli şeyler)

Ama Bruno'nun peşinden gidip gidip alamadığımız ya da alamayacağımız gibi son güne gelene kadar Can işi de yatıyor, sonra ne Can alabiliyoruz ne Bruno. Aynı paraya belki daha fazlasına gidip daha alt kalite bi oyuncu alıyoruz.

4 SENEDİR neredeyse bu mallığı yaşıyoruz.
işte bu şekilde trasnfer mi olur yav

Brunu ile Can çok farklı özelliklerde değil mi ? Bruno 8 ya da 10 oyun kurucu , servis yapan, şutu olan adam. Can daha genç ,kanat forvete de evrilebilir, forvete de dönüşebilir - tam 10 değil.

O karşılaştırma da yanlış geliyor bana. Ama dediğin gibi diyelim ihtimaller onlar (ki ben de Bruno'ya imkansız olarak bakıyorum. EPL asist kralı adam - en kötü oradan gene teklif alır . Biz tamamen maaş faktörüyle masada oluruz)

Dediğin mantıkta , tamam sponsor vs vs olabilir ama 2 max 3 sene. Can sana verebilir 7 8 sene(vermez hanide yani transfer de yapabilir). ikisine de itirazım yok ama senin kurguladığın kadro ve oyuna göre bakmak lazım. Can neden pahalı çünkü ucuzken sen almadın , çıkıştayken ve yerli faktörü yüzünden sana biçiyorlar fiyatı. Gayet iyi pazarlama yapıyorlar işte.

edit: bu kafada "para vermeyelim" diye ponomarenko almadın mesela (örnek tamamen) - seneye adam 35 M luk santrafor oldu attım Hollandaya falan gidip- ee ?.

Bruno ayrılmaya açıkmış. Parayı yatırıp alsınlar. Taraftarın sabrı kalmadı
o açıdan ben de o moddayım - o kısmın hesabı kitabını yapacak halimiz yok şu an fakat haber ve gidişatta ben zannetmiyorum bu transferin olacağını.

fakat başkan da çok iyi biliyor, bu transfer olursa tüm yangından bir anda pamuk gibi "büyük başkan" diyen taraftar ortamına dönüşecek.

Son düzenleme:
Sürekli bir 40 milyon var onu döndürüyoruz.

O paraya Diaz’ı bile bırakmazlar.

Artık azıcık 2 sene top oynamış adam fiyatı 40.

6-10 yıl üst düzey oynayan 25–30 yaş ise 75-120 arası, 30-32 arası 50-60 arası, 33+ ise bile 20-30 arasına isteniyor.

Singo transferinden sonra çok sinirlendim sadece bilindik oyunculara para veririm (bruno fernandes-100 milyon euro 3 yıllık maliyet geri dönüş yok)

Böyle saçma sapan bi düşünce olabilir mi yaw, arap takımı mıyız bi dursun efendinin bildiği adamları alabilcez sadece

Madem bu duruma sinirlendin 300lük takımın başına bi futbol aklı getir, söylenince de dalga geçiyor futbol aklı zaten var diye

Nerden baksan küfürlük
D.ö: A.madrid- astana maci noldu?
- 4-0
D.ö: Kim aldi?
- a.madrid

Bunu soran adam brunoyu da bilmiyordur . Bildikleri topcular superlig 4buyuklerden bir kaçi sadece

Brahim tamam diyorsa tüm enerjiyi o işe versinler

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

göz dolduran bir şey oynamamışlar yorumlara baktığımda.

bizim başkan şimdi demesin "bu fener için 50ler 60 lar harcamaya gerek yok . bunlar 4ü takana kadar biz 9 u takarız" moduna girmez umarım.

Yabanci sinirinin degiṣme ihtimali var, o yuzden transferler bekletiliyor haberleri Loading
Bu konuda yönetim acilen federasyondan basın açıklaması yaparak ve noter aracılığıyla net bilgi talepli dilekçe yollayarak bilgi istemeli. Federasyona dilekçede cevap için kısa belirli süre vermeli. Federasyon cevap vermez cevabından farklı bir şey yaparsa hem UEFA ve FIFA'ya hem de ulusal makamlarımıza şikayet etmeli.

Geri
Üst Alt