Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben belirtiyorum...Forumda Leão istemek farz mı yoksa aksi görüş belirtebiliyor muyuz?
Yetiştirerek ajax bile yarışamıyor, malesef tek çözüm değilyetiştirerek
alarak yarışma ihtimalin yok
yarıştığın tek dönemde yetiştirmiştin
Isim sizsa nolacak yav. Sanki transfer yaptigimiz mi var? Bu dönem hic febe veya jeke ile karsi karsiya da gelmedik transferde bugune kadarmuhabirlere isim sızdırma işinden rahatsız olduğu açık bunu kimin yaptığı, o muhabirlerin kime yakın olduğu da açık bakalım ağırlığını koyabilecek mi göreceğiz
Forumda Leão istemek farz mı yoksa aksi görüş belirtebiliyor muyuz?
Hoca ve takimla ne alakasi var yavEğer taraftarsak desteği yönetime değil Galatasaray'a veriyoruz. Yönetimi protesto etmenin gayet çeşitli yolları varken takımdan desteği çekmek kadar yanlış bir yol olmaz. Senin düşüncen yayılırsa gayet olur neden olmasın? İyi günde kötü günde demenin kötü günde kısmı sadece lafta kalmamalı sanki. Yönetimler her türlü stad, maç, iş yerleri kısaca oldukları her yerde protesto edilsin ama bu hoca ve takım her ne olursa olsun desteği hak etmeyecek bir yanlış yapmadılar bence.
''Bundan olmaz'' dedim diye çemkiren fanları vardı 'kütük' ün.Mostafa Mohamed 4 hafta antrenmandan bilerek uzak kalmis ve bugün takima katilmis. Herifi 5. Ligde oynayan 2. Takimina yollamis Nantes.