Okan sen de artik masaya bir elini vur artik. Dort sene takimi sampiyon yaptin bir tek Icardi icin sesini biraz yukselttin. Dursun ihaleyi sana yikacak.

Domuz pastırması bulamadığı zaman annesine zırlayan fenotipli brandt’ı istemiyoruz

4 sene üst üste şampiyon olmuş,Avrupa da gruptan çıkıp,Juventus’u elemiş sponsorluk,forma satışından rekor gelir eldemiş bir takımın şuana kadar piyasayı alt üst etmesi gerekiyordu. Ne biçim bir yönetim anlamadım gitti.

IMG_9536.webp

transferde sakin kalalim ve plana sadik olalim
belki de hocanin ARTIK MEDYADA ISIM GORMEK ISTEMIYORUM cikisi etkili olmustur kim bilir

Eğer Leao gibi bir oyuncu için fırsat oluşursa kanatta Barış-Sane vs var diyemezsin. Icardi ve Batshuayi varken Osimhen'i getirmeseydin belki şuan son 2 şampiyonluk olmayacaktı. Leao tam olarak bu ayar bir futbolcudur eğer fırsatın varsa ve gelmeyi kabul etmişse düşünmeden alman gerekir. Gerekirse Osimhen'le çift forvet oynar her türlü yer bulursun. Can Uzun-Ponomarenko yada Enciso şampiyon yapmaz ama Leao gibi oyuncular şampiyon yapar öyle söyleyeyim.

Brahim diaz 26 yasinda dunyanin gelmis gecmis en buyuk kulubunde forma giyiyor milli takimin degismezi ..Bu kadar ideal bir topcu varken gidip buraya gelmeyecek B.Fernandes ve 60 milyon istenen Can'la ugrasmak geri zekaliliktir..
Acaba bizimkiler 1 kere bile Diaz icin yoklama cekmis midir ben ihtimal dahi vermiyorum.. Diaz ben Gs'ye gitmek istiyorum diyecek Real de alin sunu 20 ye kurtarin bizi diyecek de bizimkiler oyle akil edecek..
Dursun başkan 15 olmaz mı diyebilir.

Mesela Nelsson niye hala satilamiyor anlamiyorum

Adam sampiyonluk yasadi, danimarka passportu var, gayet iyi bir stoper gomulu takimlar icin.

bir tane teklif yok

Geri
Üst Alt