Diğerlerine sürekli kiralık ve şarta bağlı satın alma ile gidilmesinin sebebi sanırım bunların gerçekten Fernandes'i alabileceğine inanmaları ve parayı oraya ayırmaları. Gerçekten imkansız iş peşinde boş yere zaman kaybetmekten başka bir şey yapmıyorlar.

velev ki gerçekten aldık brunoyu

35-40 bonservis ve 15-20 maaş

tamam da bütün paramız bu mu bizim bonservis için

bruno dışında 11e girse sırıtmayacak stoper, santrafor, sol kanat alman gerek hatta sağ kanat ve ikinci stoper de

bütün 5 kalan transfer kiralık mı olacak

çalışmaktan kastım mesleki çalışmak değil

taşınma işleri var

sabahtan beri eşya kolile, merdiven in çık, 3 kat koli taşıdım mekattan zorladılar

edit: arif abi cinlerim tepemde çok bulaşmaaaa banağğ anladın mı icabında şşş
1000038032.webp

Mesela Nelsson niye hala satilamiyor anlamiyorum

Adam sampiyonluk yasadi, danimarka passportu var, gayet iyi bir stoper gomulu takimlar icin.

bir tane teklif yok
Drongelenin falan 6ya satılabildiği yerde o paralar bile gelmiyor yersek.

Maaşı da yüksek değil elemanın, çok fena söğüş var bence

velev ki gerçekten aldık brunoyu

35-40 bonservis ve 15-20 maaş

tamam da bütün paramız bu mu bizim bonservis için

bruno dışında 11e girse sırıtmayacak stoper, santrafor, sol kanat alman gerek hatta sağ kanat ve ikinci stoper de

bütün 5 kalan transfer kiralık mı olacak
Bilmiyoruz ki. Can ne olursa olsun alınacak diyenler de var. Bir de Bruno'yu 35-40 bırakacak mı Manu? Serbest kalmasını istemesin mesela? Her şekilde Bruno peşinde bu kadar koşmak her şeyi ona bağlamak saçma. Forma sponsorlarında 2 tanesi dışında diğerleri boş mesela hala. Bu 35 milyon civarı gelir demek. Lakin hala sponsorlar yok. O da ciddi bir sorun.

sane satış barış sağ kanada
2 sol kanat (1 tane yaratıcı oyun kurucu, 1 tane u23 zıpır)
singo satış u23 sağ bek
sara satış sağlam 8 numara
heybetli 6 no (lesley inş karşılar)
28-30 yaşlarında sağlam 10 no
2 stoper (sağlam yabancı stoper, yerli alternatif)

böyle yapmalıydık bence, hepsinin yapılması tabii ki zor ama uğraşılmadı bile bir şeyler yapmak için. temmuz bitti hala hallederiz bi şekilde ya kafasında olunması çok sinirlendiriyor insanı

Diğerlerine sürekli kiralık ve şarta bağlı satın alma ile gidilmesinin sebebi sanırım bunların gerçekten Fernandes'i alabileceğine inanmaları ve parayı oraya ayırmaları. Gerçekten imkansız iş peşinde boş yere zaman kaybetmekten başka bir şey yapmıyorlar.
Maksimum bonservis bedelin 50 milyon euro ise yine skandal

sane satış barış sağ kanada
2 sol kanat (1 tane yaratıcı oyun kurucu, 1 tane u23 zıpır)
singo satış u23 sağ bek
sara satış sağlam 8 numara
heybetli 6 no (lesley inş karşılar)
28-30 yaşlarında sağlam 10 no
2 stoper (sağlam yabancı stoper, yerli alternatif)

böyle yapmalıydık bence, hepsinin yapılması tabii ki zor ama uğraşılmadı bile bir şeyler yapmak için. temmuz bitti hala hallederiz bi şekilde ya kafasında olunması çok sinirlendiriyor insanı
Gayet de yapılabilecek bi sey yazmışsın, böyle bi değişim gerekiyordu bu sene.
Bence zor bile değil dönemi adam gibi değerlendirene, ota boka bahane uyduranlara zor.

doruk'la yolda karşılaştık
muzurca röportajlar yapıyordu
beni de görür görmez yanıma geldi ben de kıramadım tabii
transfer süreci ve genel olarak dursun'un bizleri ne hale getirdiği hakkında bitakım sorular sordu ben de fikirlerimi söyledim, isteyenler röportajımızı buradan dinleyebilirler

yalnız hakikaten van drongelen satılırken nelsonun 2 yıldır satılamaması inanılmaz bir rezalet

2 hafta önce de dünya kupasının bitmesi bekleniyor diyorlardı şimdi temmuz bitsin öyle diyorlar. Sonra da eylül gelsin de büyük kulüplerin göndermek istediği çöpleri alacağız derler. Her sene aynı şeyleri yapıyorlar. Ulan valla yatacak yeriniz yok mezarınıza işeyecek büyük Galatasaray taraftarı.
Olay zaten bu yav.

Büyük kulüplerin kadroyu boşaltmasını beklemek dışında transfer yaptıkları yok.
3 senedir aynı strateji, iyi ki 2 kere üst üste ayakları üzerine düştüler ya.

Satış yapılmadığı takdirde 60-70 milyondan fazla olmaz. Geçen sezon gelirlerini sayıp paralar nerede deniyorsa geçen seneki transferlere gitti o paralar.
Satış yapabilmekte bir beceri baglanti isidir rtaş onu da gectim hic yapmasalar becereseler bile maksimum bareminin arasinda benim dedigimle 20 m euro fark var ve bu neredeyse 1 oyuncu parasi

ben 50 dedim sen onuda 70 yaptın. Nakit cash vermek yerine taksitle olacaginida dusunursek baya bi meblağdır bu

Eylül'de 10 numaralar indirime girecekmiş. Biraz daha sabır.

Satış yapılmadığı takdirde 60-70 milyondan fazla olmaz. Geçen sezon gelirlerini sayıp paralar nerede deniyorsa geçen seneki transferlere gitti o paralar.

az para değil ki singo ve saradan kazansan jelert nelson al sana bir 60daha

120 milyonla da 5 -6 transfer yapılır yani

Geri
Üst Alt