ali naci yahut bok sineğine benzeyen nevzit bruno olmazsa daha iyisine gidilecek diye haber yaparlar akşam

Cuesta ile davinson çok iyi anlaşıyorlarmis da iyi stopermis de Bu salağı güzellediler. ulan o kadar Kolombiya maçı izledim copa america flan genelde davinson,lucumi,mina oynuyordu. cuesta'nin oynadığı çok az maç var onda da sahaya bırakıyordu. Hadi biz bir şey bilmiyoruz Kolombiyalilar bile bunu söyledi. O zaman almamız gereken adam lucumiydi hatip sağolsun cuesta malını kitledi.

Leao istemiyorsun diazi istemiyorsun. Peki kimi istiyorsun rts?

Özellikle istediğim bir oyuncu yok aklımda... Düşünürsem belki bulurum da öyle devamlı aklımda biri yok... Genel profil olarak da aidiyeti, saha içi hırsı ve oyun zekası yüksek, pres oyunumuza ve Osimhen'le Barış'la oynamaya uygun tarzda oyuncular istiyorum... Adı geçenler arasında Enciso'ya sakatlık mevzuları şerhi dışında daha sıcak bakıyordum mesela u23 olması, iki mevkide oynaması ve rotasyon oyuncusu olmayı kabul edebilecek biri olmasını da hesaba katarak... Bruno Fernandes de yaşına rağmen sıcak baktığım isimlerden... Can Uzun da yerli, genç ve potansiyelli olması bakımından -tam aradığımız profil olup olmadığından bağımsız- sıcak baktığım bir isim, elbette maliyetleri tartışılır, ancak Can Uzun ana ve tek 10 numara opsiyonu için biraz riskli gelebilir tabi, önünde değilse bile en azından arkasında çok güvenilir bir rotasyon oyuncusu olmalı (gerçi Yunus da kısmen o rolü dolduruyor sayılabilir). Şimdi aklıma geldi, baharda bir ara adı geçen Harvey Elliot'a da prensipte sıcak bakıyordum, Liverpool'da izlediğimde beğendiğim bir genç oyuncuydu...

Her sene osimhen tarzı fırsat çıkacak zannediyorlar. Tek planları bu. Ağustos ortası ligler başlıyor kimse iyi adamını vermez sana artık.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadıköy’de kızlar
Yarı çıplaklar
Ayağında harley
Davidson var
Sevsin sizi şimdi tüm garibanlar hey

Ne günlerdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt