Yav bu Mehmet Özbek denen adamın vasfı ne sıfatı ne yönetim kurulunda mı ne akla hizmet ediyor bu adam

Valla ben bu yönetime sadece transfer sezonunda sallarım.. diğer tarafları kim olursa olsun en fazla bu kadar olur... biz hariç ülkeyi Galatasaray düşmanlığı sarmış... ülkenin yapısı bu başarılı olana düşman olunur aşağı çekilir... ama transfer sezonları ayrı... bunu yapamazsan seni yerin dibine gömerler...

Sanchezi satip, o pozisyonu icimizden cözelim. Cuesta'yi para ödeyip geri getirelim ve üstüne Nelsson'da var. Stopere gerek yok.

Bakiyorum da Dursun seviciler, buyuk baskancilar bile serzenmeye baslamis. Bunlar daha iyi gunlerimiz.

Bulunduğumuz durum:

B0DC4CFA-969F-4E7C-A2F6-F777A85BE3D2.webp

Bruno Fernandes işi baştan beri çok zordu ama herkes inanmak istedi takımının asist kralı en iyi oyuncusu şampiyonlar liginde oynayacaklar yani böyle bir adamı niye bıraksınlar ki bir an önce olabilecek isimlere yönelmek lazım zaman daralıyor bu gidiş hayra alamet değil

Kasım ayı Real Madrid deplasmanında, sağ bekte kaan ayhan, santrforda ada yüzgeç, 10 numarada roland sallai, stoperde yedek kaleci jankat yılmaz.

Mehmet özbek'in tipi bile çapsız olduğunu kanıtlıyor. başkana hakaret yoksa kardeşine var yönetimde değil zaten tipsiz yağlı sürat çirkin herif

Geri
Üst Alt