şu an sözleşmesi yok zaten dostum
1 senelik sözleşme yapıldı

1000166962.webp

Ne yapıp edin bari Darwin'i çekin forvet rotasyonuna.

Osi ile birlikte makine gibi forvet hattımız olur.

Mehmet denen asalak ve cenk denen ite ne oluyor da kulüpte söz sahibi olduklarını zannediyorlar.

Seçime girebilecek kadar cesareti olmayan herifler çıkıp biz yönetiyoruz ayağı yapmasın ortalıkta.

Böyle bir mevzu varsa eğer seçilmişler ve atanmışlar dahil bu korkak heriflere karşı ayaklanma başlatamıyorsa hiç biri o koltukta da durmasın.

Avrupanin en iyi takimini kuracakmis once ligin en iyi takimini kur derler adama.Buchi nin dedigi Nunez icin Turk kulubu de bjk dir tm de soylentilerde onlarin adi geciyor.

Şahsi kanaatim, şu an en önce sol stoper ve yedek santrfor hamleleri olmalı. Çünkü 10 numara ve kanat transferlerine çok çok ihtiyacımız olsa da, yönetim o konuda baskıya dayanamayıp 10 ve kanat transferlerini mutlaka para harcayarak bitirir. Fakat ilk etapta tam tersi olursa, yönetim 10 ve kanat aldık transferi kapattık moduna geçer.

Fbnin de hayvan gibi türk alıp denemesi lazım hiç yapmıyor salaklar çok enteresan

Hiçbir türlü kadro genişliğini sağlayamazlar bu şekilde
Fb yerinde olsam Leao yada yıldız forvete harcayacağım parayı hiç düşünmeden Ferdi'yi almak için kullanırdım. Tüm imkanları ona yatırırdım. Şu anda Fb'nin en çok ihtiyacı olan onu en çok güçlendirecek hamle bu olurdu. Bizim için ise direk böyle bir isim baktıüımda aklıma Reijnders geliyor açıkcası.

Fb yerinde olsam Leao yada yıldız forvete harcayacağım parayı hiç düşünmeden Ferdi'yi almak için kullanırdım. Tüm imkanları ona yatırırdım. Şu anda Fb'nin en çok ihtiyacı olan onu en çok güçlendirecek hamle bu olurdu. Bizim için ise direk böyle bir isim baktıüımda aklıma Reijnders geliyor açıkcası.
fb 11e koyabileceği her yerliyi kovalamalıydı

ferdi olmasa bile zeki ve berkeyi kesin alırdım onlar yerinde olsam, hatta alternatif olarak salih özcanı da

ismail salağına bakmayın fred kalmaz bence 10 yabancı varken 4. orta sahaları bartuğ adamların

medyaya ismi verilen isimler ya transfer yapıyor yada kulüpleriyle sözleşme yeniliyor bu adama boşuna yağlı surat demediler zamanında

keşke bu sene digiturk almasaydım

Hoca yeminle vizyonsuz Aral simsir ve can uzunmu bizim takımı bir ileri seviyeye tasiyacak Baskani tebrik ediyorum doğru karar vermis

Taze taze Burhan Can kolpaları:
Camavinga için 45 milyon euro'ya kadar çıkmışız.
Ablines için 25 teklif vermişiz.
Van Dijk Dursun Özbek'in hayaliymiş.
Leao ile görüşüyormuşuz.
Lucimi'yi de istiyormuşuz.

Geri
Üst Alt