Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 sezon oldu 5'e giriyoz ne bekliyon hocam.Birazda hoca fark yaratsın
Saneden kurtulup sağa Greenwood sola Trossard Stopere de Lucumi çekip ligi garantilemek lazımdı. Yok u23 yok genç topcu ligi riske attik.Osimhen oldugunda ne oynuyoz ki
Oyun icin cok gec
Sahaya fark yaratan adamlari dizmeliyiz
Kaçıp içmeye gidiyorsun sendeiçip içip nöbete giriyorlar
ben kaçar
Zaten adam bireysel çabayla bu kadar büyük iş yapıyor ve biz bu adamı beslememek için leimizden geleni yapıyoruz global çapta bir forvet ama arkasında besleyecek adam yok.Osimhen'e üzülüyorum şu adamın dilinden anlayan bir 10 numara gelse adam tarihe rekor üstüne rekor kırarak geçecek.
Böyle bir fırsat 50 yılda bir gelir, bunu harcamayın.
Tatilde viski kola yanında çikolatalı sigara içiyorum kudurun
@Sami Karakoç @Oğuzhan Sesko @Naci Liboş
Son kongrede de şu adama yetki vermeyin diye yirtindik. Yalandan temel atti kredileri cekti projeleri 10 yilda bitiririz artik. Bu surede biz de sürünürüz.burada 3-4 uye kendimizi parcaladik 3 sene once
Florya ne olacak meselesinde Erden Timur'u yemesine izin vermeyin dedik Dursun Ozbek'in
kimsenin umrunda olmadi, Erden Timur kendi beyanatidir bi tek Icardi vardi gerisi fos bu camianin dedi, ki hakliydi
Dursun Florya'yi en azindan topcu alarak yer dedik Osimhen yanina bikac adam alir oyle batariz dedik
onu bile cok gordu bize
guya bina dikecek bi de Mehmet Ozbek Cenk Ergun gibi heriflere topcu aldiracak
sonuna kadar hak ediyoruz sonuna kadar
ins para mara bi sey kalmaz elde
10 sene surunelim de akli basina gelsin herkesin
4 sezon oldu 5'e giriyoz ne bekliyon hocam.
Sen soktun sen çıkar dediler DÖ’ye o daha fena sokmayı tercih etti gibi görünüyor.Galatasaray tarihinde ilk defa tek adaylı seçim oldu o gün zaten belliydi Allahın belamızı verdiği
Oyun planı konusunda katılıyorum, fakat plan yokken bile doğru oyuncular insiyatif alabilirdi zaman zaman. Aslında oyun planı yok değil, var.. ama bir plan var sadece.. ve o plan oyuncular değişse de değişmiyor. Sıkıntının büyük kısmı da bu aslında. Stoperlerin attığı toplarla atağa çıktık bir sene boyunca, iki taraflı dinamik bir ortasaha izlemem gerekirken Kaan Ayhan, Sara ve İlkay'ın yürümelerini izleyeceğim.O 10 numara olmadığından değil 5. sezonuna giren hocamızın hâlâ herhangi bir oyun planı oturtmamasından kaynaklanıyor.