Transfer Nöbeti #6

1784923492603.webp

transfer

burada 3-4 uye kendimizi parcaladik 3 sene once
Florya ne olacak meselesinde Erden Timur'u yemesine izin vermeyin dedik Dursun Ozbek'in
kimsenin umrunda olmadi, Erden Timur kendi beyanatidir bi tek Icardi vardi gerisi fos bu camianin dedi, ki hakliydi

Dursun Florya'yi en azindan topcu alarak yer dedik Osimhen yanina bikac adam alir oyle batariz dedik
onu bile cok gordu bize
guya bina dikecek bi de Mehmet Ozbek Cenk Ergun gibi heriflere topcu aldiracak

sonuna kadar hak ediyoruz sonuna kadar
ins para mara bi sey kalmaz elde

10 sene surunelim de akli basina gelsin herkesin

Osimhen'e üzülüyorum şu adamın dilinden anlayan bir 10 numara gelse adam tarihe rekor üstüne rekor kırarak geçecek.

Böyle bir fırsat 50 yılda bir gelir, bunu harcamayın.

Osimhen'e üzülüyorum şu adamın dilinden anlayan bir 10 numara gelse adam tarihe rekor üstüne rekor kırarak geçecek.

Böyle bir fırsat 50 yılda bir gelir, bunu harcamayın.
Zaten adam bireysel çabayla bu kadar büyük iş yapıyor ve biz bu adamı beslememek için leimizden geleni yapıyoruz global çapta bir forvet ama arkasında besleyecek adam yok.

mac basligina baktim da topculara gereksiz takiliyosunuz
bu arada Lesley'de bence net sekilde isik var
Burukball'da cok fark yaratir boyle bi orta saha, zamaninda fit Lemina bu sekil gotumuzu topluyodu

zırlayacaksınız kesin ama fbnin orta saha ve geri 4lü baya kötü ve alternatifsiz oluyor

burada 3-4 uye kendimizi parcaladik 3 sene once
Florya ne olacak meselesinde Erden Timur'u yemesine izin vermeyin dedik Dursun Ozbek'in
kimsenin umrunda olmadi, Erden Timur kendi beyanatidir bi tek Icardi vardi gerisi fos bu camianin dedi, ki hakliydi

Dursun Florya'yi en azindan topcu alarak yer dedik Osimhen yanina bikac adam alir oyle batariz dedik
onu bile cok gordu bize
guya bina dikecek bi de Mehmet Ozbek Cenk Ergun gibi heriflere topcu aldiracak

sonuna kadar hak ediyoruz sonuna kadar
ins para mara bi sey kalmaz elde

10 sene surunelim de akli basina gelsin herkesin
Son kongrede de şu adama yetki vermeyin diye yirtindik. Yalandan temel atti kredileri cekti projeleri 10 yilda bitiririz artik. Bu surede biz de sürünürüz.

O 10 numara olmadığından değil 5. sezonuna giren hocamızın hâlâ herhangi bir oyun planı oturtmamasından kaynaklanıyor.
Oyun planı konusunda katılıyorum, fakat plan yokken bile doğru oyuncular insiyatif alabilirdi zaman zaman. Aslında oyun planı yok değil, var.. ama bir plan var sadece.. ve o plan oyuncular değişse de değişmiyor. Sıkıntının büyük kısmı da bu aslında. Stoperlerin attığı toplarla atağa çıktık bir sene boyunca, iki taraflı dinamik bir ortasaha izlemem gerekirken Kaan Ayhan, Sara ve İlkay'ın yürümelerini izleyeceğim. :D

Mertens son senesinde dahi neler yapmıştı. Takımın en önemli parçası gitti, 1.5 sene oldu, kimseyi getirmediler. Oyun planı yoksunluğu değil.. tüm planlamalardan yoksunuz.

Geri
Üst Alt