Transfer Nöbeti #6

Tam tersi 3 oyuncu alacagima Brunoyu alirim Lang Asprilla Boey bunlardan ne katki aldik gecen sene. Bruno Fernandes sakatlik sorunuda yok en az 3 -4 sene Mertensten fazla katkisi olacak bi oyuncu
Ligi böyle açsak ikinci yarıyı zor görürüz. Bruno kötü oyuncu demek değil bu. Kadroda yeterli derinlik yok. Dar kadroda 3-4 eksik olunca seviye yerlere düşüyor. İlla pahalı transfer olmak zorunda değil. Eksik bölgeler kapatılsın önce.

Kulüpteki iletişimsizlik öyle böyle germiyor taraftarı. Sağduyulu bir şekilde açıklama yapabilecek kimse yok şu yönetimde. Daha geçen ay kulübün başkanı ''Herkesin gıpta ettiği bir noktaya geldik'' diyorken bugün futbolcu maaşlarının kredi çekilerek ödendiğini öğreniyoruz, kimse ağzını açmıyor.

Dursun kulübü batırıp gidecek gibi.

Rakiplerin leao ve Salah transferlerini açıklaması Dursunun sonu olur hiçbir şey kurtaramaz daha ötesini göremez mümkün değil. O güne kadar bekleyeceğiz anlaşılan

1784974345618.webp

#10.

Rakiplerin leao ve Salah transferlerini açıklaması Dursunun sonu olur hiçbir şey kurtaramaz daha ötesini göremez mümkün değil. O güne kadar bekleyeceğiz anlaşılan
O gunun gelecegi kesin. Bu kuslarin bir adamla ismi ciktigindan en fazla 1-2 haftaya transferleri bitiyor. Bizde bir transfer 2 aydan once bitmiyor.

bu oyuncular bence bu ligin çok üzerinde isimler ve etkilliler lig anlamında şampiyon yapabilecek bir dörtlü ama işte sorun bunların arkasında adam yok en ufak bişeyde erenden kanat falan yapmaya uğraşıyoruz
Ben aynı kanaatde değilim Osimhen ve Baris dışındaki Yunus ve Sane istikrarsız oyuncular
Yunusun sakatlanmadan performansı düşmeden kaç maç yapacağını bilmiyoruz
Veya Sane nin kaç maç iyi oynayacağını bilmiyoruz
Büyük takım olacaksak Yunus ve Sane yedek olmalı

Ben aynı kanaatde değilim Osimhen ve Baris dışındaki Yunus ve Sane istikrarsız oyuncular
Yunusun sakatlanmadan performansı düşmeden kaç maç yapacağını bilmiyoruz
Veya Sane nin kaç maç iyi oynayacağını bilmiyoruz
Büyük takım olacaksak Yunus ve Sane yedek olmalı
Aynen katılıyorum sana Sevgili Evren.Cani istediğinde değil standarda bindirmis bir kanat oyuncu şart normalde.

Bizim isim çıkmamasının nedeni dursun bey transfer harcamasına sıcak bakmıyor heralde inşaat projelerine para lazım.
Neden muhtemelen sicak para akisi. Kendisi de biliyor ki, adam gibi transfer yapamayip 5. sampiyonluk sansini kacirirsa illa ki baskanligi kaybedecek. O kadar beyinsiz oldugunu sanmiyorum.
Onun disinda tabi ki futboldan anlamayan yeteneksiz yoneticiler ile calismasi da isi kolaylastirmiyor. Bir de menejerleri bizden iyice soguttular. O da isi bir kademe daha zorlastiriyor. Ozellikle oyuncu satisinda. Inaniyorum ki Baris, Sara ve Sallai gibi oyunculari satip ciddi bir transfer parasi ortaya cikacagini saniyorlardi. Ancak o is hic oyle olmadi.

Fener büyük klüp gibi yönetiliyor ellerinde 24 oyuncu var halen alıyorlar nasıl gonderirizi düşünmüyorlar biz alırız bir şekilde parası neyse verir yollarız diyorlar senelerdir tek başarı yokken

Bizde bu kadar başarıya rağmen 10 Yabanci var kontejan yok para yok diye diye bekliyoruz

Alacaksın arkadaşım iyi oyuncu alacaksın
Gerekirse singoyu jacobsu zararına satacaksin
Takıma seviye atlatacak adam alacaksın

acele etmeyin transfer stratejimiz belli oldu. Kiralık çilek 🍓 yakında.
Büyük transferler sonrası yedek kalacak adamlarını soruyoruz.
Chelseaya morgan rogers geldi di mi, cole palmer, enzo fernandez soruyoruz.
man.city eliot anderson çekti bizde phil foden, rejinders soruyoruz.
4 senedir transferler son anda geldi bekleyin istediğimiz olucak.

Bu adamdan hiç hazzetmem ama ne güzel özetlemiş H.Y denen pr cı ve onun gibileri

Geri
Üst Alt