Transfer Nöbeti #6

Her modelin illa ki bazı noktalarda dezavantajları olacaktır. Totale bak. 3 rakibinin toplamı kadar kupan var.
Totali yaratan fark lise değil, fatih terim ve okan buruk. Siz bunu anlamıyorsunuz. Bu yazdığım adamlar olmasa bugün ne sen ne ben ne bu yazıyı okuyanlar Galatasaraylıydık muhtemelen bu site bile yoktu.
Gerçek şu Galatasarayın yönetim şekli tamamen yanlış, ve rastgelelik üzerine kurulu. Bunun nedeni de üyelik sistemi, doğru düzgün bir tane yönetici vardı onun da başına gelmeyen kalmadı

Kerem ağlarken suçlusu Kerem'di ya hani? :) Adamına göre muamele yapmayın, riyakar olmayın.
Kerem de ağlamıyordu.Aynı olay işte; üstüne kuma Zahayı getirdin 7 milyona dikkatini çekerim.Oyuncu varken üstüne kaşar topçu getirmemelisin.Bütün mesele o anda koptu.
Sen şimdi Abdükerim oynarken Vin Dijki getirirsen üstüne Abdülkerimde ağlar.Satarsın Abdülkerimi getirirsin istediğini babalar gibi oynatırsın.Tabiiki aynı verimi verirse.

Sırf şu sene şampiyon olalım. Valla seneye yazın ne kadar asset varsa satılsın. 0 borç ile, full nadas salalım 1-2 sene. Salon mu yapıyorlar, tesisleşmeye mi gidiyorlar, ok.

Ama bu sene o 5lik seri gelsin yeter ki.

Baş şikeciye ikinci kez Gs'ın 5. şampiyonluğunu engellemiş olmak nasip olmasın.

Zira kendisinin yaptığı bir bok yok. Çelmeyi Gs kendi kendine takıyor. 2001'de de yine kendi kendine engel olmuştu Gs.

Adamlarin transferleri erken bitirelim hazir girelim diye bir gayesi yok sonucunda noluyor ben size soyleyim.Avrupada ilk macta paket oluyosunuz.Kopenhag maci tesadufi 2-2 oldu.Youngy boys macinda elendik.Frankfurt macinda rezil olduk skorla.Hazir girip hem ligi hem Avrupayi garantilemek varken biz son dakika transferleri pesinde kosturuyoruz.
Adamlar kötü yönetse nolacak, hesap sorabilen bir organın var mı? O yüzden rahat rahat takılıyorlar

Enciso U23 ,2. Santraforu tecrübeli alsak olmaz mı?
Öyle bir lüksün de oluyor evet. Belki fırsat çıkar Ağustos ortasından sonra, onu kovalayabilirsin. Savunmaya hamle yapabilirsin vs. Rakibin oyuncu göndermek için, kontenjanı esnetmek için kıvranırken 2 transfere ferahfeza transfer dönemi geçireceksin.

Kerem de ağlamıyordu.Aynı olay işte; üstüne kuma Zahayı getirdin 7 milyona dikkatini çekerim.Oyuncu varken üstüne kaşar topçu getirmemelisin.
Yav Kerem kim Barış kim de ben bunların üstüne adam getirmeyeceğim? Önce gelen adamlar kadar kariyerleri olacak ondan sonra ağlayacaklar. Çok adamlarsa kapı orda basıp gidecekler. Giden 1 sezon sonra g*tüne baka baka geri döndü işte gördük kaç paralık topçu olduğunu.

A.Kerim'in yapmadığı iş kalmadı 3 sezondur her gün yerine adam istiyorsunuz, bu nasıl bi tezat?

Totali yaratan fark lise değil, fatih terim ve okan buruk. Siz bunu anlamıyorsunuz. Bu yazdığım adamlar olmasa bugün ne sen ne ben ne bu yazıyı okuyanlar Galatasaraylıydık muhtemelen bu site bile yoktu.
Gerçek şu Galatasarayın yönetim şekli tamamen yanlış, ve rastgelelik üzerine kurulu. Bunun nedeni de üyelik sistemi, doğru düzgün bir tane yönetici vardı onun da başına gelmeyen kalmadı
Siz biz kim ya? Biz neyi anlamıyormuşuz da sen anlıyormuşsun acaba?

Fatih Terim, Okan Buruk neden diğer camialardan çıkmıyor?

120 yıllık ülke futbolunu domine etmiş kulüp, tamamen rastgelelik ve yanlış yönetim ile başarılı oluyor ama sen doğrusunu biliyorsun.

Uyguladıkları şeylerin başarılı olduğunu düşünüyorlar çünkü takım şampiyon oluyor ondan dolayı dursun'a bir şey diyemiyorum çünkü adamın elinde kredi var, bana sorarsan çok kötü yönetilen rakipler ve bizim hocanın bir tık daha iyi olması bunda etken ama dursun böyle düşünmüyordur düşünmüyorsa da haklı kimse neden sonuç zincirine bakmaz sonuçta netice önemli. Ama olurda bu bi ters teperse o zaman kendine kaçacak yer arasın işte. Muhtemelen en başarılı ama başarısına rağmen en sevilmeyen başkanlarlardanda biri o yüzden kredisi başarısızlık döneminde yarım sezon bile değil bence.

Yav Kerem kim Barış kim de ben bunların üstüne adam getirmeyeceğim? Önce gelen adamlar kadar kariyerleri olacak ondan sonra ağlayacaklar. Çok adamlarsa kapı orda basıp gidecekler. Giden 1 sezon sonra g*tüne baka baka geri döndü işte gördük kaç paralık topçu olduğunu.

A.Kerim'in yapmadığı iş kalmadı 3 sezondur her gün yerine adam istiyorsunuz, bu nasıl bi tezat?
Asla katılmıyorum zamanında kerem çok efektifti.Şuan herşeye rağmen en büyük silahın Barış.Bence saneden 3 gömlek üstün Barış yeterki kafasını karıştırma.
Bu forumda Abdülkerimi belkide tek başıma savunan kişiyimdir.Yıllardır.Birde Feramuz.Başka kimseyi tanımam.
Bu takımın hamalları bizim çocuklarımız unutma.Onlarsız olmaz.

Allah Gslı ondan başarılı oluyor kulüp. Yoksa tamamen yanlış ve rastgelelik. Aynen. :asd:

Asla katılmıyorum zamanında kerem çok efektifti.Şuan herşeye rağmen en büyük silahın Barış.Bence saneden 3 gömlek üstün Barış yeterki kafasını karıştırma.
Sane den yetenek olarak ustun olma sansi yok performans olarak ustun gucuyle oynadigi icin ve dar kadroda 45-50 mac oynadigi icin kiymetli.Ancak Sane Barisa gore cok daha ust duzey oyuncu.

Barış da Sane de ilk 11 oyuncusu farkındasın değil mi? Sane gelip Barış'ı kesmedi yani.
Ayrıca 25 yaşında TR liginin dışına çıkmamış adam isterse her sene 20 gol 20 asist yapsın, gelen kariyerli topçunun parasına bakıp ağlıyorsa zeka problemi ararım ben onda sen de kusura bakma.

Siz biz kim ya? Biz neyi anlamıyormuşuz da sen anlıyormuşsun acaba?

Fatih Terim, Okan Buruk neden diğer camialardan çıkmıyor?

120 yıllık ülke futbolunu domine etmiş kulüp, tamamen rastgelelik ve yanlış yönetim ile başarılı oluyor ama sen doğrusunu biliyorsun.
Hepsi bir rastgele yönettikleri için, fatih terim sana denk gelmiş o kadar. Zaten yüzyılda 1 tane olmuş, o da avrupada kupa almış. Fatih terim gelene kadar şampiyonluk sayıları ortada. Ki ondan sonra bile rezalet dönemler yaşadık bunları hepsi yönetim kaynaklı. 2000-2010 arasını yok gibi bir şeydik (2002 hariç). En son ne zaman akıllı, becerikli, programli bir yönetim oldu buyrun anlatın

Allah Gslı ondan başarılı oluyor kulüp. Yoksa tamamen yanlış ve rastgelelik. Aynen. :asd:
50 yabancısı varken 20 tane daha almak büyük takım hareketiymiş

ülkede biraz denetleyici kurum olsa bunlar çoktan kapanırdı zaten de herifler bu saçmalıkları bile övüyor inanılmaz yaw

tecavüzcü alırlar överler, bu yıl şike yapıp şampiyon olsalar adamlar bi şekilde oluyor abi senin yöneticin niye yapmıyor derler

bizim yönetim rezil bir yönetim buna şüphe yok da fbyi övmek için çıldırmış olmak lazım

Geri
Üst Alt