Transfer Nöbeti #6

Barış da Sane de ilk 11 oyuncusu farkındasın değil mi? Sane gelip Barış'ı kesmedi yani.
Ayrıca 25 yaşında TR liginin dışına çıkmamış adam isterse her sene 20 gol 20 asist yapsın, gelen kariyerli topçunun parasına bakıp ağlıyorsa zeka problemi ararım ben onda sen de kusura bakma.
Barış bence sağ kanadın adamı.Bir kere onun yerini çalıyor bu bir. Barışmı Sanemi dersen her türlü Barış derim bu iki.
Saneye tek haksızlık etmiş olabileceğim kısım iyi bir 10 numara ile göremedik maalesef. buda 3.Çünkü 10 numaramız yok.

Barış da Sane de ilk 11 oyuncusu farkındasın değil mi? Sane gelip Barış'ı kesmedi yani.
Ayrıca 25 yaşında TR liginin dışına çıkmamış adam isterse her sene 20 gol 20 asist yapsın, gelen kariyerli topçunun parasına bakıp ağlıyorsa zeka problemi ararım ben onda sen de kusura bakma.
Konu nedir bilmiyorum da gelen kariyerli oyuncu burada 20 goö 20 asist yapamıyor da yerli oyuncu burada o performansı gösteriyorsa o gelenin kariyerinin içine tüküreyim...

Barış bence sağ kanadın adamı.Bir kere onun yerini çalıyor bu bir. Barışmı Sanemi dersen her türlü Barış derim bu iki.
Saneye tek haksızlık etmiş olabileceğim kısım iyi bir 10 numara ile göremedik maalesef. buda 3.
Sane gelmeden önceki sezon Barış solda bitirdi sezonu.

Konu nedir bilmiyorum da gelen kariyerli oyuncu burada 20 goö 20 asist yapamıyor da yerli oyuncu burada o performansı gösteriyorsa o gelenin kariyerinin içine tüküreyim...
İster tükür, ister pisle oyuncu gelmeden önce ne vereceğini bilemezsin :) Eğer tutmadıysa gönderirsin, gelen kariyerli adamın performans verememesi elindeki 3 kuruşluk adamın maliyetini 5 kuruşa çıkarmaz.

2 sene önce osimhen kadro dışı kalıp gelmese şampiyon falan olamazdın.
Aynı şekilde icardi piyangosu vurmasa yine şampiyon olamazdın.
Bunların hepsi plan program 🤣
Çok iyi yönetiliyoruz abi yersen
Hadi bekle bakalım bir piyango daha

bence dunya kupasi travmasiyla baris sadece sagda oynar veya sag sol farki cok fazla gibi bir takintiya asla girmemek lazim. gecen seneki golleri izlerseniz, surekli soldan estiren bir baris alper yilmaz goruyorsunuz. neredeyse en cok akilda kalan goruntu bu.

Yalnız sanenin 2 yıl daha sözleşmesi varmış.Zevk almaya bakacağız.Kendimi çok zorluyorum zevk almak için .Bakalım bu sene ne olacak.
Muhtemelen geçen seneden farklı bir şey olmayacak çünkü adamın standartı hep buydu. Sol açığa geçmeye bir şekilde ikna edilmesi gerek, bizim oyun tarzımız bunu gerektiriyor.

Muhtemelen geçen seneden farklı bir şey olmayacak çünkü adamın standartı hep buydu. Sol açığa geçmeye bir şekilde ikna edilmesi gerek, bizim oyun tarzımız bunu gerektiriyor.
Sevgili Mert,takıntım şu , yaşına başına bakmayıp 3 kişilik defans bloğuna dalıyor çıkamıyor sonra sırıtarak bakıyor,bu nedenle orta kesemiyor atağın içine ediyor.KAfasına göre birşeyler yapmaya çalışıyor ,kaptırdığı topun peşinden gitmiyor. Şu huylarından bir vazgeçebilse daha sevimli olacak.Otomatikman oyunun çapını düşürüyor.İşte tamda bundan dolayı sevmiyorum.Ben buyum demesine gerek yok.birşekilde oyunda hep olmalı.Yeminle dediklerimi yapmış olsa parası pulu asla konuşulmaz.Bir karakter koymalı yeni sezonda.En büyük destekçisi ben olurum.Ben yürekli oyuncu severim.

2 sene önce osimhen kadro dışı kalıp gelmese şampiyon falan olamazdın.
Aynı şekilde icardi piyangosu vurmasa yine şampiyon olamazdın.
Bunların hepsi plan program 🤣
Çok iyi yönetiliyoruz abi yersen
Hadi bekle bakalım bir piyango daha
Formda bir İcardi varken Osimhende gelsin diyen hocanın hiç mi payı yok,kaç hoca isterdi bunu?Herşeyi raslantıyla anlatmak neyi çözüyor?Doğruya doğru eğriye eğri demek lazım.

bizim yönetimi özellikle şimdikileri savunan %1 bile değildir burda

bizimkilere gömeceksiniz diye fb övülmesi komik sadece herifler 40 senede 8 şampiyonluk almış

Hepsi bir rastgele yönettikleri için, fatih terim sana denk gelmiş o kadar. Zaten yüzyılda 1 tane olmuş, o da avrupada kupa almış. Fatih terim gelene kadar şampiyonluk sayıları ortada. Ki ondan sonra bile rezalet dönemler yaşadık bunları hepsi yönetim kaynaklı. 2000-2010 arasını yok gibi bir şeydik (2002 hariç). En son ne zaman akıllı, becerikli, programli bir yönetim oldu buyrun anlatın
Arkadaşım, kulüp son 40 yılın yarısında şampiyon olmuş, 120 yılda da Türk futbolunun en başarılı kulübü olmuş. Sen buna rastgele diyorsun. Böyle bir zaman dilimine yayılmış başarı rastgele olabilir mi? 40 yıllık bir dominasyondan bahsediyoruz burada.

Her sistemin illa ki dezavantajları oluyor diyoruz. Elbette ki kötü yönetildiği zamanlar da oldu kulübün. Ben sana totale bak diyorum.

Ancak GS'da lise bir çok kötü şeyi absorbe de ediyor.

Bu kulüp 14 yıl da şampiyon olamadı. Sonra ne oldu, sorunu doğru teşhis ettiler ve doğru bir yapılanma ile bugünlerin temelini attılar.

Bir tane Fatih Terim çıktı diyorsun. Şansa çıktı diyorsun. Böyle bir yorum olabilir mi? E illaki bir teknik direktör ile doku uyuşacaktı bu kulübün başarı için. Seni tatmin edelim diye 8 yılda 8 farklı hoca ile mi şampiyon olsaydık?

Diğer camialar çıkarabilmiş mi bir Ft? 100 yılda bir değil, 25 yıl sonra ikinci Fatih Terim'ini de çıkarttı ya işte kulüp. İkinci kere 4 kere üst üste şampiyon oldu.

Bir 15 yıl sonra üçüncüsünü de çıkarır. 4.sünü de çıkarır merak etme sen.

Hagi, Terim, Osimhen, İcardi, Okan, o zaman hep bunlar rastgele oldu diye iki kere 4er senelik seri yaptı değil mi bu camia? Bu adamları al Fb tarihine koy, aynı başarıları BOK alırdı Fb.

Başka kulüplerde 3 tane zengin elini taşın altına koyup para sokuyor kulübe ve onların transferleri 3 gün önce geliyor diye ağlamalara doyamadın ya. İki üç tane olumsuz örneği çıkarıp 120 yıllık kulüp aklına bok atıyorsun.

Yukarıda bahsettiğim isimlerden önce de vardı Gs, sonrasında da olmaya devam edecek. Gs'ın diğer kulüplerden farkı da, bazı noktalarda taraftarı irrite etse de tamamen lise kültürüdür.

bizim yönetimi özellikle şimdikileri savunan %1 bile değildir burda

bizimkilere gömeceksiniz diye fb övülmesi komik sadece herifler 40 senede 8 şampiyonluk almış
Bir 10 numara gelmesine bakar herşey.Emin ol heryer süt liman olur.10 numara lazım bize sevgili Cafer.Gerisi hikaye.

Totali yaratan fark lise değil, fatih terim ve okan buruk. Siz bunu anlamıyorsunuz. Bu yazdığım adamlar olmasa bugün ne sen ne ben ne bu yazıyı okuyanlar Galatasaraylıydık muhtemelen bu site bile yoktu.
Gerçek şu Galatasarayın yönetim şekli tamamen yanlış, ve rastgelelik üzerine kurulu. Bunun nedeni de üyelik sistemi, doğru düzgün bir tane yönetici vardı onun da başına gelmeyen kalmadı
Lise hem avantaj hem dezavantaj maalesef. Bugün yerelde farkın fb’ye (zengin ve siyasetçi sever) göre Galatasaray’da olmasının yegane sebebi lisedir. Fatih terime başarıyı getirten ve Fatih hocaya bu şansın gelmesini sağlayan dolaylı olarak lisedir. 80 ve 90lardaki yapılanma ve tesisleşme olmasaydı Galatasaray 96-2000 arasında başarılı olması mümkün değildi. Lise özellikle işler yanlış gittiğinde devreye girdiğini gördük; mesela dursunun ilk dönemi ve elmas dönemi. Lise devreye girdi elmas gitti ve yine diğer takımların çok kötü yönetilmesi hatta yönetilmemesi de eklenince Okan’ın 4 yıl üst üste başarılı olması mümkün oldu. Ancak Avrupa’da ise maalesef küçük olsun bizim olsun mantığı ve erden gibilerin liseli olmaması sebebi ile Cenk gibi liseliler yüzünden ve başka sebeplerden diskalifiye edilmesi genel ölçekte ikinci bir kupanın önünde engel oldu

Formda bir İcardi varken Osimhende gelsin diyen hocanın hiç mi payı yok,kaç hoca isterdi bunu?Herşeyi raslantıyla anlatmak neyi çözüyor?Doğruya doğru eğriye eğri demek lazım.
Tamamen rastlantı. Doğru yönetilen bir kulüp o zamana kadar tüm eksiklerini tamamlamış şekilde sezona girerdi. Zaten aynı sezon şampiyonlar ligine neden gidemedik? Yine osimhen gelince tüm eksikler giderildi mi? Avrupa liginde darma duman olduk son 3 maç belki de kazanabilirdik o kupayı.
Galatasaray kadar potensiyeli kötü kullanan kulüp çok azdır, diğerleri de türkiyede zaten

IMG_5043.webp

Buchiiiiiiii aslan duyumcu!

Fenerbahçe'nin açıklamasını dikkate almayın. Önümüzdeki günlerde Fenerbahçeli yetkililer Milano'ya gidip Leao'nun transferi için görüşmelere başlayacak.

Galatasaray'ın da ilgisi devam ediyor. Onlar ise senelik 12 milyon euro maaş verebileceklerini Leao'nun temsilcilerine ilettiler.

(Longari)

Geri
Üst Alt