Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.758
- 21.804
- 2.783
aziz de 5 sene kalsın sonra katkıdan ziyade yemeye başlar geçmişte yaşandığı gibi
dursun ve yorgun yönetim de şu an bu modda
dursun ve yorgun yönetim de şu an bu modda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz bunlarla yarisamayiz. Bu neslin ölüp bizim özcimbomlu genclerin büyümesini bekleyecegiz.
ahbaba borç vermişlerdirBunlar parayı altına coine yatırdılar battılar mı acaba
Biz bunlarla yarisamayiz. Bu neslin ölüp bizim özcimbomlu genclerin büyümesini bekleyecegiz.
Dikkat et kalabalık içinde mekatına parmağı basmasınlar.Clubtayım rahatsız etmeyin. @Naci Liboş @Oğuzhan Sesko
Fordçu Oğuzhanım nede güzel uyarıyorsun renkdaşlarınıDikkat et kalabalık içinde mekatına parmağı basmasınlar.
Batuhan, Nihat’ın oğlu, o var yani, diğerlerini tanımıyorum.@Keramettin TANRIVERDİ, gecen bir Forbes en zengin 100 Turk listesine bakmistin. Bu adamlar o listede yoktur ama milyon dolarlari vermisler. Bizim de illa bunu yapacak zenginlerimiz vardir. Buyuk Sayilar Yasasi'ni dusunursek bizim takimin bu kadar katki yapacak adama sahip olmamasi imkansiz. Bence bu tamamen liselilik kulturunden gelen bir olay.
İlker im Zaniolo yu da 5 e veriyorsun, buradan da kar falan etmiyoruz, ha bu şartlarda Zaniolo yu 5 e vermek de saçmalık, Zaniolo gibi bir alternatif oyuncun var mı yok ? Plansızlık ..Hiç oyuncu satamıyor olmamız çok kötü, herkes transfere takılıyorda 16 görmüş takımdan 30 milyona giden adam yok bu sorgulanması gereken bir durum bence. Zanilolo dışında kiralık gidip performans gösterende olmadı kampa geri dönüyorlar teker teker, ki zaniolo da baya döndü dolaştı anca tuttu son şansıydı
10 numaraya brandt çekeceğizLeao alinirsa 10 numaraya para kalmiyor. Yapmayin etmeyin
Yahu bizim göremediğimiz ama teknik heyetin gördüğü ne var şu çocukta merak ediyorumadamcılıksaray