- 26 Ocak 2021
- 41.257
- 40.492
- 3.078
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam oyuncu profili olarak ihtiyaç duyulan bir profil o tarz bir oyuncu lazım ama Lang burada Liverpool maçının ilk yarısı dışında ulan ne katkı verdi denilecek bir maçı bile yok.katılmıyorum
teşekkürler
Bild’de haber çıktı bir kaç gün önce tr ve araplar iyi maaş teklifi vermiş ama bu ülkeleri düşünmüyormuşBayern Boey ve Palninha ile devam etmeyeceklerini açıkladı
Şu palninha aslında fena topçu değildi
ne beklediğine bağlı bana göre oynadığı aşağı yukarı her maçta faydalıydıHocam oyuncu profili olarak ihtiyaç duyulan bir profil o tarz bir oyuncu lazım ama Lang burada Liverpool maçının ilk yarısı dışında ulan ne katkı verdi denilecek bir maçı bile yok.
Kerem’in bizdeki en kötü sezonunda bile daha çok katkı aldık hatta
Icerde JuveHocam oyuncu profili olarak ihtiyaç duyulan bir profil o tarz bir oyuncu lazım ama Lang burada Liverpool maçının ilk yarısı dışında ulan ne katkı verdi denilecek bir maçı bile yok.
Kerem’in bizdeki en kötü sezonunda bile daha çok katkı aldık hatta
Hocam ben bu dönem Ali Naci , Burhan , Yakup ve Nevzat gibi yönetim kalemi kıvamı takılan adamlar hariç hiçbir duyumcuya yalancı diyemem.Bu hiç bir şey bilmeyen biri. Hiç bir dediği doğru çıkmıyor bu hesabın.
ilk maçında falan da herkes beğenmişti bu arada konusunu açıp bakabilirsinizIcerde Juve
Disarda Rize
Sampiyonluk maci olan Antalya maci
Öyle direk aklima gelenler
Juve maçında iki tane tıkladı da kendi de açıklama yaptı çok kötü maçımdı diye. Maçtan sonra da herkes dedi sahada ilk çıkması gereken adamdı iki tane gol attı diye. Ben dışarda Rize ve içerdeki ilkyarı Liverpool resitali hariç damga vurduğu maç olduğunu düşünmüyorum.Icerde Juve
Disarda Rize
Sampiyonluk maci olan Antalya maci
Öyle direk aklima gelenler
katılmıyorum
teşekkürler
Clubtayım rahatsız etmeyin. @Naci Liboş @Oğuzhan Sesko
Icerdeki Juve maci icin haklisin oyun olarak cok iyi degildi ama 2 gol atti en nihayetindeJuve maçında iki tane tıkladı da kendi de açıklama yaptı çok kötü maçımdı diye. Maçtan sonra da herkes dedi sahada ilk çıkması gereken adamdı iki tane gol attı diye. Ben dışarda Rize ve içerdeki ilkyarı Liverpool resitali hariç damga vurduğu maç olduğunu düşünmüyorum.
Şampiyonluk maçında da öyle dehşet bir katkı vermedi
Orada Cafer Güney ile de hem fikiriz. Elindeki tek kanat BAY ve Sane ise Lang tipi bir adam çekmek zorundasın. Ama Lang’ın bonservis 10-12 falan olursa hemen çekersin, değilse bu paraların üstü Lang için çok fazla. Godts falan kovalarsın o bedellere (ki o da TR yapmaz şu piyasada)Icerdeki Juve maci icin haklisin oyun olarak cok iyi degildi ama 2 gol atti en nihayetinde
Sampiyonluk macinda da efsane top oynamisti yav, maci cevirmemize sebep olan isimlerin basinda geliyordu
Ben de zaten 30 milyon verilip alinmasina karsiydim, 15e falan verseler alinsin demistim
Her neyse burda hemfikir oldugumuz konu tarz olarak öyle bir kanat oyuncusuna ihtiyac duydugumuz zaten, illa Lang‘in olmasina gerek yok