Transfer Nöbeti #6

katılmıyorum

teşekkürler
Hocam oyuncu profili olarak ihtiyaç duyulan bir profil o tarz bir oyuncu lazım ama Lang burada Liverpool maçının ilk yarısı dışında ulan ne katkı verdi denilecek bir maçı bile yok.

Kerem’in bizdeki en kötü sezonunda bile daha çok katkı aldık hatta

Hocam oyuncu profili olarak ihtiyaç duyulan bir profil o tarz bir oyuncu lazım ama Lang burada Liverpool maçının ilk yarısı dışında ulan ne katkı verdi denilecek bir maçı bile yok.

ne beklediğine bağlı bana göre oynadığı aşağı yukarı her maçta faydalıydı

alınsın demiyorum zaten şu sınırda alınmaz ama gitmemiz gereken profil o

Icerde Juve
Disarda Rize
Sampiyonluk maci olan Antalya maci

Öyle direk aklima gelenler

Bu hiç bir şey bilmeyen biri. Hiç bir dediği doğru çıkmıyor bu hesabın.
Hocam ben bu dönem Ali Naci , Burhan , Yakup ve Nevzat gibi yönetim kalemi kıvamı takılan adamlar hariç hiçbir duyumcuya yalancı diyemem.

Belli ki bizim içeride karışıklık var. Kavukçu ve gardinin getirdiği oyuncuları başkan, yazgan ve kardeşi takımı (bence cenk ergün de dolaylı olarak dahil) reddediyormuş.

Icerde Juve
Disarda Rize
Sampiyonluk maci olan Antalya maci

Öyle direk aklima gelenler
Juve maçında iki tane tıkladı da kendi de açıklama yaptı çok kötü maçımdı diye. Maçtan sonra da herkes dedi sahada ilk çıkması gereken adamdı iki tane gol attı diye. Ben dışarda Rize ve içerdeki ilkyarı Liverpool resitali hariç damga vurduğu maç olduğunu düşünmüyorum.

Şampiyonluk maçında da öyle dehşet bir katkı vermedi

katılmıyorum

teşekkürler

Lang hususunda profil olarak kesinlikle haklisin lazim oyle biri ama bizde kisitli macta fark yarattigini dusunuyorum.. Ozellikle sampiyonluk macini cevirince baya saglam bir finish yapti daha istikrarli olanini getirebilirsek super olur

Yalan olduğu 330km’den belli haber ama keşke gerçek olsa. Levent tarafında oturuyorum böyle bir teklif alıp anlaşsa Kemerburgaz’a yürür ordan havalimanına sırtımda taşırım :D

Hocanın yarın biraz daha sıkıştırmasını bekliyorum yönetime

Sane cok ayarsiz bazen macta hic olmuyor bazen sacma sapan top kayiplariyla pozisyon yediriyor..

Ama bu herif kafayi sahaya koydugu an bence osimhen dahil ligin en iyisi..Bu sekanslari belki oynadigi surenin %10unda falan gorebildik bu yuzden elestirenlere de hak veriyorum .. Gecen bir genclerbirligi macinin ozetini izledim sirf o macta 3-4 asisti gume gitmis skor katkisi olarak muazzam sayilara ulasabilirdi gecen yil.. İsin tam tersi bazen de 5 dk icinnde 2 kez gol yedirebilecek sacmaliklari var..

45 milyon abarti gelebilir ama bence bu teklifleri arabistandan alabilecek bir herif

Juve maçında iki tane tıkladı da kendi de açıklama yaptı çok kötü maçımdı diye. Maçtan sonra da herkes dedi sahada ilk çıkması gereken adamdı iki tane gol attı diye. Ben dışarda Rize ve içerdeki ilkyarı Liverpool resitali hariç damga vurduğu maç olduğunu düşünmüyorum.

Şampiyonluk maçında da öyle dehşet bir katkı vermedi
Icerdeki Juve maci icin haklisin oyun olarak cok iyi degildi ama 2 gol atti en nihayetinde

Sampiyonluk macinda da efsane top oynamisti yav, maci cevirmemize sebep olan isimlerin basinda geliyordu

Ben de zaten 30 milyon verilip alinmasina karsiydim, 15e falan verseler alinsin demistim

Her neyse burda hemfikir oldugumuz konu tarz olarak öyle bir kanat oyuncusuna ihtiyac duydugumuz zaten, illa Lang‘in olmasina gerek yok

saneye de singoya da kimse teklif falan yapmaz

her yıl jelert için teklif uyduruyolardı yalan dolan onlar gibi

Okan Hoca şu yerli takım abisi isimleri kollayarak ve şu açıklamayla sıvadı bu transfer dönemi sadece. Can Uzun ve bence Ahmetcan Kaplan hariç bir tane yerli isim çıkmadı. Salih Özcan’ı falan çekebilirsin beleşken. Ona da gitmedik.

Hadi yabancılar için fırsat bekliyorsun diyeceksin de yerli oyuncu için açıklama yapıp hiçbir yerliye girmemek ne alaka hiç anlamadım.

Icerdeki Juve maci icin haklisin oyun olarak cok iyi degildi ama 2 gol atti en nihayetinde

Sampiyonluk macinda da efsane top oynamisti yav, maci cevirmemize sebep olan isimlerin basinda geliyordu

Ben de zaten 30 milyon verilip alinmasina karsiydim, 15e falan verseler alinsin demistim

Her neyse burda hemfikir oldugumuz konu tarz olarak öyle bir kanat oyuncusuna ihtiyac duydugumuz zaten, illa Lang‘in olmasina gerek yok
Orada Cafer Güney ile de hem fikiriz. Elindeki tek kanat BAY ve Sane ise Lang tipi bir adam çekmek zorundasın. Ama Lang’ın bonservis 10-12 falan olursa hemen çekersin, değilse bu paraların üstü Lang için çok fazla. Godts falan kovalarsın o bedellere (ki o da TR yapmaz şu piyasada)

Geri
Üst Alt