Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.555
- 40.273
- 3.413
#DefolunÖzbekBrothers
Iyi geceler
Iyi geceler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bol sans dilerim.İnter’e Singo’yu 30+ bonusla satıp o parayla Jones çekelim.
İnter’in 30’a Jones çekme ihtimalini de ortadan kaldırırız
Veli. Benimle sayfalarca tartismana gerek yok cunku ne senin yukarida alintiladigin mesajin yanlis ne de benim sana ilk soyledigim. Yukarida dediklerinin hepsi dogru. Tek bir soru soracagim. Cevap evet veya hayir.şu anda çok yorgunum şimdi postlarca seninle tartışamayacağım. tarihi yeniden yazmayalım diye en son kişiye dedin.geçen gün o sezon ile ilgili detaylı ve uzun bir yazı yazmıştım. o senenin majör etkisi, fb sadece ligde oynarken, gs'ın tam 17 adet ağır cl (real madrid süper kupa dahil) maçı oynamasıydı. sonra takımı kurmuş, imza oyunu oynatan hocası gitmişti, pres oyunu ile takımı 1 kişi fazla oynatan majör santraforu gitmişti. yerine gelen santraforun oyun profili gs takımına uygun değildi. sene içinde topçulara doğru düzgün para bile ödemediler, topçuların çoğu sene içinde gs'ı kafada bitirip yurt dışı hayallerini merkeze koydular. takımın 10 numarası sezon sonunda futbolu bırakmaya karar verdi, majör santrafor yerine alınan santrafor ise nisan ayında gs'ı kafasında bıraktı.
tüm bunlara rağmen lig 70-67 bitti. gs kköy'de 2-1 yenilmese, atıyorum 1 gol daha atsa, ya da 1-1 berabere kalsa şamp oluyordu, fb'in sadece lig oynadığı, o kadar kayırıldığı bir sezonda hem de. gs'ın yukarıda saydığım kamyonla dezavantajına rağmen.
senin bahsettiğin masabaşı şeyler de olmuştur illaki itirazım yok ama yukarıda yazdığım gs'ın değiştirebileceği, önlem alabileceği bir sürü parametre varken, ben ilk önce bunlara bakarım. biz önlemimizi alsaydık, fb'yi sabaha kadar kayırsınlar, yine şampiyon olurduk. netekim 1 sezon sonra da olduk zaten.
bu sene o önlemleri alalım istiyorum.
arif çelik abi 1998-1999 sezonu transfer dedikodularını vermek için online oldu. :d
arif abi ilie haberi var mı?
Kimi satmak istiyorsunuz hocam.sara fenerde olsa elini öpene 40'a satardı en az topçu satma işinni hiç beceremiyoruz ya
Hocanın yarın biraz daha sıkıştırmasını bekliyorum yönetime
Yavas yavas taraftarin tepkisini azaltmak icin okana mesaj gelmistir ,aslinda cok derin kadromuz var eksiklerimizi icerden cozeriz gibi mesaj ver demislerdirOkan buruk bugün 14.30 da açıklama yapacak diyorlar nereden çıktı acaba ?