Transfer Nöbeti #6

gsnin bunak genel kurulu hem yararlı hem zararlı işte 1 ileri 1 geri yaparsan çok iyi ama zincirleri kırarsan pranga oluyor. ne adam gibi başkan adayı çıkıyor ne başka bir şey. üyelik zor dışardan adamda para vermiyor adam gk üyesi olamıyor ki bir sürü protokol. cenk gibi adamlar kulübe bela oluyor liseli diye. 4 sene şamp olmuş takımın transfer sezonuna baksana rezalet.

Her şeyi bırakın şu takıma skor üretecek ortasaha alın. Osimhen tek başına 50 gol atacak değil. Ya da Barışın Sanenin 20 gol atmasını bekleyeceksiniz.
En büyük sıkıntı bu. Osimhen yoksa takım pozisyona bile zor giriyor. Skorer 10 numara ve en az 10 gol atacak ikinci bir forvet lazım. Fb o işi Muriç,Grenwood ile çözdü, Leaoyuda alırlarsa skoe üretme sorunları kalmaz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yedek forvet deyip geçmemek lazım. Geçen sezon Osimhen'in olmadığı maçlarda ne kadar zorlandığımızı, çaresiz kaldığımızı hatırlayın. Vlahovic olur başkası olur bilmem ama gerçek şu ki, kaliteli bir santrafora ihtiyacımız var.
Tabii ki öyle de araştırıp bulacaklar artık genç kontenjan için birini

Ana planda 10 no yokken milf hakkımızı yedek forvetten yana kullanmamalıyız diye düşünüyom

ya sadece his

bu g**wood hıyarağası bunlarda maksimum zaha effect yaratacak diyor

tipinden midir bakışlarından mıdır nedir hani hiç ben buraya oynamaya-kazanmaya geldim havası vermiyor eleman

bu arada free agent isimlerden bazıları felaket iyi gelir bize ya

Brandt + Fabinho gelse orta saha baya level atlar.

10+4 te iki yabancı sağ bek saçmalık.
Sallai aynı zamanda sağ-sol açık alternatifi olarak kullanıyor hoca tamam ama kanatta oynadığı zaman max. Başakşehir seviyesinde bir topçu.
Yerine yerli bir oyuncu bulmamız lazım.

10+4 te iki yabancı sağ bek saçmalık.
Sallai aynı zamanda sağ-sol açık alternatifi olarak kullanıyor hoca tamam ama kanatta oynadığı zaman max. Başakşehir seviyesinde bir topçu.
Yerine yerli bir oyuncu bulmamız lazım.

Aral vardı yönetim almadı TS'ye gitti.
Yusuf Sarı var 27 yaşına geldi alınırsa 4. 5. kanat oyuncusu olur ama ligde iş yapar.
Melih Bostan var 22 yaşında daha potansiyelli bi çocuk ama bizimkiler hayatta almaz.

olmasın zaten ağır geri zekalı bir oyuncu

her türlü meziyeti var ama iş yapamıyor

hani bal yapmayan arı tanımının orta saha temsilcisi resmen

fizik var, teknik var, hız var yetenek var her şey var ama eleman tam bir sığır, beyin yoksunu

FM'de bile profili iyi ama hep kötü performans veriyor

Olur da lige kötü başlarsak ben bjk saflarına geçerim şimdiden söylüyorum. 15-16daki gibi bir çıkıntılık bekliyorum bjkden ben. Biz olamıyosak onlar olsun

Geri
Üst Alt