- 3 Temmuz 2012
- 139.544
- 87.976
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsim ver nevzat
Yavşakmarkt
mahsus mu yapıyosun ertemBakambu mu, Antonio mu?
Yani tembel olduğu takım arkadaşları tarafından da belirtilmişti. Fakat Okan hoca buna müsade etmez. Belkide çalışması için gereken motivasyonu saglar. Uygun sartlarda denemeli. 23 yaşında belli meziyetleri iyi bir oyuncu. Ayrıca takımdaki hava çok başka.Halil 23 yaşında ve eminim ki antrenmanda Mertens kadar çalışmaz. Torreira, Zani, Barış ve bir çok topçumuz gibi üst düzey çalışanların ve emek verenlerin içinde gevşek takılan tembel oyuncular görmek istemem. Cicaldau vs de buna dahil.
Yeteneklerine rağmen sırf bu yüzden soğuğum fakat bu kadar üst oyuncuların arasında belki tam tersi etki eder ve Halil'i de yükseltir.
Net söylüyorum eğer Halil dediğimiz umduğumuz şekilde yükselirse kimse ama hiçkimse alamaz ondan formayı. Aidiyet duygusu arıyor o bence, gittiği yerde mutsuz, geldiğinde kiralıktı ve leş gibi bir takım vardı.Halil 23 yaşında ve eminim ki antrenmanda Mertens kadar çalışmaz. Torreira, Zani, Barış ve bir çok topçumuz gibi üst düzey çalışanların ve emek verenlerin içinde gevşek takılan tembel oyuncular görmek istemem. Cicaldau vs de buna dahil.
Yeteneklerine rağmen sırf bu yüzden soğuğum. Umalımda bu kadar üst oyuncuların arasında belki tam tersi etki eder ve Halil'i de yükseltir.
Antonio gelirse ikinci forvet olacak ve maliyeti de az olmayacaktır. Bunu göz önünde bulunduralım please.mahsus mu yapıyosun ertem
bakambu gelirse halilde gelirAntonio gelirse ikinci forvet olacak ve maliyeti de az olmayacaktır. Bunu göz önünde bulunduralım please.
AntonBakambu mu, Antonio mu?
Hep 18 di ya ben ne zaman baksam 18 di öyle hatırlıyorum kaçtı ki?
Yavşakmarkt