- 31 Aralık 2015
- 14.877
- 9.744
- 1.588
bonucci kadro dışı bırakıldı
Aha Ali Koç atlar şimdi ramos-bonucci tandemi'ne servetini döker.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bonucci kadro dışı bırakıldı
Icardi de iyi şans olur Halil içinHalil konusunda boşa yangın yapılıyor, gelirse gelir gelmezse gelmez.
Yeteneğinden şüphesi olana saygı duyarım ama adam yetenekli, biraz aidiyet ve ittirmeyle en kötü gayet iyi bir rotasyon oyuncusu olur.
Görüldüğü üzere takımdaki herkes kendisini yükseltme derdinde, bu ortamda kimse yatmaz.
Yusuf’tan 1 senede olmaz demem. Barış’ı da aynı şekilde geçen sene olmaz diye yollasak şu an ne olacaktı?Abi Yusuf örneği var önümüzde.Canı istemeyen adamı çalıştıramazsın/oynatamazsın.
Bonservis verilmeyecekse alınması mantıklı ama 1.5 milyonlar filan konuşuluyor. Saçma olur bence.
Bu çocuktan olmaz benceyuh polonyada ne işin var lan keşke biz alsaydık şunu
![]()
Burak İnce - Oyuncu profili 23/24
Burak İnce, 19, Türkiye ➤ Slask Wroclaw, 2023'den beri ➤ Forvet ➤ Piyasa Değeri: 500 Bin € ➤ * 20 Oca 2004, Manisa, Türkiyewww.transfermarkt.com.tr
Sen neden sürekli beni meliksahla karsi karisya getirmeye çalışıyorsun?Bende hem engelli hemde benim mesajlarımin tarihi belli.kilitli profilinden koyuyorsan koy,ayni yazdiysa bile ben görmedim.kendisi hatirladigim kadari ile angelino 12-13 milyon bonservise geldi diyip,haluklar listeden çıktı diyince angelino olmuyor,zora girdi arkadaşlar,başka talipleri de var miinvalinde mesaj attı.Benim hafızamla yarisamazsiniz.Ayrica ben duyumcu değilim.iyi forumlarsimdi tek tek msjlarını koymayayım adamın
raşitza için iyice çingene pazarlığı yapacağıztransferde bir olumsuzluk illa yaşayacağız
bu kosmosun kanunudur herşey dörtdörtlük gidemez
ya rashicayı alamayacağız yada nelson kelepire gidecek
Türk pasaportu taşıyan Herhangi bir oyuncunun taban fiyatı 3-4 milyondan başlıyor. 1,5 milyona Halil bevada derimAbi Yusuf örneği var önümüzde.Canı istemeyen adamı çalıştıramazsın/oynatamazsın.
Bonservis verilmeyecekse alınması mantıklı ama 1.5 milyonlar filan konuşuluyor. Saçma olur bence.
U20 İtalya kalecisini alalım yeterliSonlara doğru taka hamsileri zorlar mıyız acaba uğurcan için?
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Gedson Cabbar
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi