Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fabrizio harici tirt gercekten,ne rezil muhabir bunlar ya

1689277470644.webp

@Umut Şimşek ??

Halil konusunda boşa yangın yapılıyor, gelirse gelir gelmezse gelmez.

Yeteneğinden şüphesi olana saygı duyarım ama adam yetenekli, biraz aidiyet ve ittirmeyle en kötü gayet iyi bir rotasyon oyuncusu olur.

Görüldüğü üzere takımdaki herkes kendisini yükseltme derdinde, bu ortamda kimse yatmaz.
mertense back-up olur mu

Yusuf’tan 1 senede olmaz demem. Barış’ı da aynı şekilde geçen sene olmaz diye yollasak şu an ne olacaktı?

Ferdi 4. senesinde iş yaptı fenerde, yapmasa sözleşmesi bitip ayrılacaktı hatta.

Biz dışardan bakıyoruz içerde ne oluyor bilemeyiz, canı istiyor istemiyor durumu da oyuncunun mutluluğuna göre değişebilir.

1.5 vereceğimizi sanmıyorum ama Okan Hoca da istiyorsa karşı çıkılacak bir durum göremiyorum ben tutarsa büyük ekleme olur tutmazsa çok da bir şey kaybettirmez.
Barış ve Ferdi baya yırttı kendini ama, çok doğru örnekler olmayabilir o bakımdan.
Yusuf da bence ''bizde kalırsa'' olması imkansız. Yok yani, adamın canı istemiyor. 35 yaşındaki Mata'dan fizik ve kondisyon açısından daha kötü bir halde olmayı başaran, istek arzu noktasında -10 olan biri.
Ha kiralık gider, orda performans verebilir tabii. (umarım)

Arsenalin orta sahadi baya dolmus. SL yaparsak belki transfer döneminin sonuna dogru opsiyonlu Vieirayi cemeye calisirmiyiz?

Reynada olabilir. Gladbach'da kiralamayi düsünuyormus onu.

Sen neden sürekli beni meliksahla karsi karisya getirmeye çalışıyorsun?Bende hem engelli hemde benim mesajlarımin tarihi belli.kilitli profilinden koyuyorsan koy,ayni yazdiysa bile ben görmedim.kendisi hatirladigim kadari ile angelino 12-13 milyon bonservise geldi diyip,haluklar listeden çıktı diyince angelino olmuyor,zora girdi arkadaşlar,başka talipleri de var miinvalinde mesaj attı.Benim hafızamla yarisamazsiniz.Ayrica ben duyumcu değilim.iyi forumlar

Türk pasaportu taşıyan Herhangi bir oyuncunun taban fiyatı 3-4 milyondan başlıyor. 1,5 milyona Halil bevada derim
Almak zorunda değilsin ki. İstesin dursunlar.
Alıyorsan çok ihtiyacın olmalı, basarsın parayı onu anlarım.
Ama 3. santrafor olacak ve tutmama ihtimali tutma ihtimalinden kat ve kat daha fazla olan bir oyuncu için 1.5 milyon az para değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt