Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halil konusunda boşa yangın yapılıyor, gelirse gelir gelmezse gelmez.

Yeteneğinden şüphesi olana saygı duyarım ama adam yetenekli, biraz aidiyet ve ittirmeyle en kötü gayet iyi bir rotasyon oyuncusu olur.

Görüldüğü üzere takımdaki herkes kendisini yükseltme derdinde, bu ortamda kimse yatmaz.
Icardi de iyi şans olur Halil için

yuh polonyada ne işin var lan keşke biz alsaydık şunu

şöyle bir düşündüm de ismi çıkan ofansif oyuncular içinde en iyisi kamada

paredes gelecekse kamada çok daha iyi olur

1689277178978.webp

flying-flying-up.gif

transferde bir olumsuzluk illa yaşayacağız
bu kosmosun kanunudur herşey dörtdörtlük gidemez

ya rashicayı alamayacağız yada nelson kelepire gidecek

Abi Yusuf örneği var önümüzde. :D Canı istemeyen adamı çalıştıramazsın/oynatamazsın.
Bonservis verilmeyecekse alınması mantıklı ama 1.5 milyonlar filan konuşuluyor. Saçma olur bence.
Yusuf’tan 1 senede olmaz demem. Barış’ı da aynı şekilde geçen sene olmaz diye yollasak şu an ne olacaktı?

Ferdi 4. senesinde iş yaptı fenerde, yapmasa sözleşmesi bitip ayrılacaktı hatta.

Biz dışardan bakıyoruz içerde ne oluyor bilemeyiz, canı istiyor istemiyor durumu da oyuncunun mutluluğuna göre değişebilir.

1.5 vereceğimizi sanmıyorum ama Okan Hoca da istiyorsa karşı çıkılacak bir durum göremiyorum ben tutarsa büyük ekleme olur tutmazsa çok da bir şey kaybettirmez.

simdi tek tek msjlarını koymayayım adamın
Sen neden sürekli beni meliksahla karsi karisya getirmeye çalışıyorsun?Bende hem engelli hemde benim mesajlarımin tarihi belli.kilitli profilinden koyuyorsan koy,ayni yazdiysa bile ben görmedim.kendisi hatirladigim kadari ile angelino 12-13 milyon bonservise geldi diyip,haluklar listeden çıktı diyince angelino olmuyor,zora girdi arkadaşlar,başka talipleri de var miinvalinde mesaj attı.Benim hafızamla yarisamazsiniz.Ayrica ben duyumcu değilim.iyi forumlar

Sonlara doğru taka hamsileri zorlar mıyız acaba uğurcan için?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

boey nelsson akerim angel
torr pare
zaniolo kamada kerem
icardi

mükemmel bir şamp ligi takımı

Abi Yusuf örneği var önümüzde. :D Canı istemeyen adamı çalıştıramazsın/oynatamazsın.
Bonservis verilmeyecekse alınması mantıklı ama 1.5 milyonlar filan konuşuluyor. Saçma olur bence.
Türk pasaportu taşıyan Herhangi bir oyuncunun taban fiyatı 3-4 milyondan başlıyor. 1,5 milyona Halil bevada derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt