Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fredle ilgili olumlu haberler 17 temmuzda artar.ne 17 temmuzmus yav.erden timuru da acayip etkiliyo.yolculuk,anlaşma,medyada hakkında olumlu konusmalar

Goretzka'nın hanım nenemler Türkiye'de yaşıyor onların özlemiyle yanıp tutuşuyorum diye goretzka'ya baskı yaparsa goretzka'da serbest kalması için deli taklidi flan yaparsa anca bize gelir.

Fred olmaz bize ya çok kısa kalırız. Van de Beek riskine girsek, eski haline biraz yaklaşsa bile cuk oturur. Parades Lazio olacak gibi. Bir de bu Dominquez videoları çok iyi.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben de kısa kalacağımızı düşünüyorum. Sadece duran topta değil 2. bölgeye atılan topları rakibe vermek gibi geliyor.

Dominguez’i Mart’tan beri falan takip ediyorum, Bologna çok para veren bir kulüp olmasa da para sıkıntısı yok; 15-20 altına bırakmazlar son senesi olsa bile. Gerekirse 1,5-2 milyon € maaş da verirler tutmak için.

Goretzka için teyit bekliyoruz sakin ol

1689291146921.webp

Ben de kısa kalacağımızı düşünüyorum. Sadece duran topta değil 2. bölgeye atılan topları rakibe vermek gibi geliyor.

Dominguez’i Mart’tan beri falan takip ediyorum, Bologna çok para veren bir kulüp olmasa da para sıkıntısı yok; 15-20 altına bırakmazlar son senesi olsa bile. Gerekirse 1,5-2 milyon € maaş da verirler tutmak için.
Oyuncu sözleşme yenilemek istemiyor şuan.Ama ilgi kalmazsa sözleşme yeniler bologna ile bence.Cunku tr ligine gelip avrupa buyuk kluplere gitmesi daha zor.

Paredes transferinden ben kıllandım.Bu transferin bu kadar uzaması kesinlikle Fb'ye gittiği içindir.Bu Lazio haberleri de Fbliler eleştirmesin diye yapılmış 1 haber olabilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt