Serhat Uras
Parçalı Üye
- 24 Temmuz 2017
- 3.986
- 2.460
- 1.313
Gerrard'sız tadı çıkmayacaktır. PSV de olabilir.Sadece ŞLde o Rangers denilen şerro kulüple eşleşmek istiyorum. Geçtikleri taşşakları hepsine yedirelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerrard'sız tadı çıkmayacaktır. PSV de olabilir.Sadece ŞLde o Rangers denilen şerro kulüple eşleşmek istiyorum. Geçtikleri taşşakları hepsine yedirelim.
pokerci Cruze ve yarı alman berishaErnst geldi Türkiye'ye.
Ben de kısa kalacağımızı düşünüyorum. Sadece duran topta değil 2. bölgeye atılan topları rakibe vermek gibi geliyor.Fred olmaz bize ya çok kısa kalırız. Van de Beek riskine girsek, eski haline biraz yaklaşsa bile cuk oturur. Parades Lazio olacak gibi. Bir de bu Dominquez videoları çok iyi.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Goretzka için teyit bekliyoruz sakin olAcilen Ndombele hamlesi gelmeli
Goretzkayı aldıktan sonra paradese wpden bunu yolluycak dursun abim
Oyuncu sözleşme yenilemek istemiyor şuan.Ama ilgi kalmazsa sözleşme yeniler bologna ile bence.Cunku tr ligine gelip avrupa buyuk kluplere gitmesi daha zor.Ben de kısa kalacağımızı düşünüyorum. Sadece duran topta değil 2. bölgeye atılan topları rakibe vermek gibi geliyor.
Dominguez’i Mart’tan beri falan takip ediyorum, Bologna çok para veren bir kulüp olmasa da para sıkıntısı yok; 15-20 altına bırakmazlar son senesi olsa bile. Gerekirse 1,5-2 milyon € maaş da verirler tutmak için.

bu fred 2 gunde biterse tepkiniz ne olurdu![]()