Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.666
- 8.093
- 1.428
Niye bu profil fotoğrafı seçtin hocam.Acilen Ndombele hamlesi gelmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye bu profil fotoğrafı seçtin hocam.Acilen Ndombele hamlesi gelmeli
Paredes transferinden ben kıllandım.Bu transferin bu kadar uzaması kesinlikle Fb'ye gittiği içindir.Bu Lazio haberleri de Fbliler eleştirmesin diye yapılmış 1 haber olabilir..
Niye bu profil fotoğrafı seçtin hocam.
Fb'ye gitmesi için min. 4-5m maaş vermiş olmaları gerekir. O paraya da gitsin bir zahmet.Paredes transferinden ben kıllandım.Bu transferin bu kadar uzaması kesinlikle Fb'ye gittiği içindir.Bu Lazio haberleri de Fbliler eleştirmesin diye yapılmış 1 haber olabilir..
wagenhausStumpf ve Falko Götz
buna noluyo, kudurmus
Allah akıl fikir versin çok zordur böyle yaşamakParedes transferinden ben kıllandım.Bu transferin bu kadar uzaması kesinlikle Fb'ye gittiği içindir.Bu Lazio haberleri de Fbliler eleştirmesin diye yapılmış 1 haber olabilir..
gerçekçi olsun diye de reddedildi yazdırıyoruzBu haber harbiden bizden Fabrizio üfürme yalnız Fred işi yani Paredese blöf atıyoruz.
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Joao Pedro transferinin benzeri şu olaylar..Allah akıl fikir versin çok zordur böyle yaşamak
O kadar hakkımız vardır Fabrizio da, şimdi olacak gibi yazsa adamın şanına ayıp olur ilk teklif reddedildi diyince ne şiş yanar ne kebapgerçekçi olsun diye de reddedildi yazdırıyoruz
öyle bisey olsa nevzata haber ucururdukO kadar hakkımız vardır Fabrizio da, şimdi olacak gibi yazsa adamın şanına ayıp olur ilk teklif reddedildi diyince ne şiş yanar ne kebap