Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isterse 20 Milyon bonservis teklif etsinler, oyuncunun gitmek istemediği sürece önemi yok.

Mertens ve eşi sanki oralara gidecek tipte insan değiller gibi geliyor olsa bile işin ucunda manyakça paralar var öte yandan da.

Bekleyip görelim ama Ali Naci diyorsa pek şey etmemek lazım bence.
İnşallah güzel bir şekilde ugurlariz kendisini

hani iddaa oynarsinda oynadigin takim son dakikalara 1-0 onde girer ya , hersey iyi gidiyordur ama devamli son dakika golu yiyecekmissin korkusu olur , icardi de bende o his var kac gundur bi bitsede rahatlasak

Mertens'i acayip seviyorum ama 11 milyon € bonservis getirecekse bu yaşta valla sırtımda taşırım Arap çöllerine kadar. Kralın zaten son senesi gitsin oradan bir güzel son vurgunu yapsın.

Fakat gideceğini sanmıyorum Gomis tarzı adamlardan değil. Her türlü kalsa da gitse de sevmeye devam çok büyük karakter.

fabzrizo girerse anlarız ama şuan yalan gibi duruyor.ha mertens giderse 10 numara + sanchez isterim

Bu mallar niye hâlâ stoper alıyor yav?
Serdar, Gustavo, Samet, Peres, Szalai 1 milyon tane stoperleri var zaten. Stoperbahçe

Tipik Eagle transfer olayları renktaş

Zihniyet şu; defansı sağlam tut bir gol at üzerine yat

Onun içinde stoper tandemlerini değiştimeye karar vermişler herhalde

Şöyle doğru olabilir dedim, tahmin yürütüyor, "sassuolo başkanı gıcık bir başkan, yüksek fiyat ister" diye düşünüyordur bunu da millete sordum diye haber yapıyordur.
Yani ben paredes Galatasaray'a gelecek menajeriyle görüştüm desem. Menajeriyle görüştüm desem. Paredes Galatasaray a gelse bu benim dogru haber yaptigim anlamina gelmiyo dogru tahmin yaptim
Ağa söyledikleri doğru olamaz çünkü o temsilciyle hiç görüşmedi :)

Hep aynı giriş aynı muhabbetler x oyuncunun menajeri o olmazsa TR temsilcisiyle bir şekilde konuşuyor ama ne hikmetse bu kadar eli kolu uzun bilgi ağı geniş olan bir adamın bildiği tek birsey yok.. Artık kolpaci demesinler diye yuvarlak konuşmaya başlamış

ben bi alısverişe gideyim,aksam mac var malum.bjk ve fb içinde gundem hareketli ama riskli hamlelere ve olumsuz bitecek işlere girdiklerini düşünüyorum

Adam bir sene daha burada şampiyon olup futbolu bırakıcam diyor tam bir keyif pezosu ne işi arabistanda. takım içi atmosfer takımdaşlık diyip duruyoruz kendisinin payı paha biçilemez bu konularda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt