Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teklif bence doğrudur ama gideceğini sanmıyorum

36 yaşındaki 1 senelik sözleşmesi kalmış adama 11 m Euro bonservis teklif etmezler o para Mertense teklif ettikleri paradır

Zanioloyu satcan. Tamam sat kimi Alcan. As olarak Rashisca demeyin sakın. Yerine iyi bir oyuncu gelirse satılabilir ancak

Allahım lütfen olsun şöyle bir şey

Mertens pres oyununda gücü yettiği sürece çok etkili işler yapıyor. Ön alan presinde hem alan parselizasyou hem de alan daraltma konusunda çok başarılı. Ayrıca rakibe yakınlaştığında rakibin topu ne tarafa çekeceğini çok doğru tahmin ederek top kazanımına büyük katkı veriyor. Bu nedenle Mertens mutlaka kalmalı. Sergio'yu saralım Araplara..

Bu arada Mertens'in oynadığı maçlarda ön alan baskısıyla kapılan top sayısı Mertens'siz maçların bayağı gerisindedir diye tahmin ediyorum. Böyle bir istatistiğe ulaşmamız mümkün müdür? Var mı yardımcı olabilecek kimse?

Mertens pres oyununda gücü yettiği sürece çok etkili işler yapıyor. Ön alan presinde hem alan parselizasyou hem de alan daraltma konusunda çok başarılı. Ayrıca rakibe yakınlaştığında rakibin topu ne tarafa çekeceğini çok doğru tahmin ederek top kazanımına büyük katkı veriyor. Bu nedenle Mertens mutlaka kalmalı. Sergio'yu saralım Araplara..

Bu arada Mertens'in oynadığı maçlarda ön alan baskısıyla kapılan top sayısı Mertens'siz maçların bayağı gerisindedir diye tahmin ediyorum. Böyle bir istatistiğe ulaşmamız mümkün müdür? Var mı yardımcı olabilecek kimse?
Adam kaleye şut atamiyor ne anlatiyorsunuz siz

Isterse 20 Milyon bonservis teklif etsinler, oyuncunun gitmek istemediği sürece pek bir önemi kalmıyor.

Mertens ve eşi sanki oralara gidecek tipte insan değiller gibi geliyor olsa bile işin ucunda manyakça paralar var öte yandan da.

Bekleyip görelim ama Ali Naci diyorsa pek şey etmemek lazım bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt