Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
logo kullanımını gördün mü? her iki kulübün de yıldızlarını silmişler.
koskoca t-markt ya. tamam bu .tr uzantılı olanı sitenin türk ayağı ama sonuçta bunların sahibi almanlar değil mi?
ilginç gerçekten.

almanların umrunda değil TR'ye bakan maymunlar

biraz umursasalar o kadar şikayete rağmen değiştirirlerdi o çalışan ekibi, işin kötüsü de koca dünyada transfermarkt'ın karşısına çıkacak bir proje olmaması

yapılsa adam akıllı bir site ne güzel olur

Kendime komplo gibi yaratmayım diyorum ama gerçekten şu halilin ismi bizle anıldığından beri olumlu haber alamadık. Geçen pazar gününden beri muhteşem bol haberli 2-3 gün geçirmiştik

Stoperlerimizin hava hakimiyeti iyi olmasaydı görürdük sergioyu falan. Sergio ve fred karşılaştırması yapıyoruz burda. Fredi beğenmeyen var şaka gibi. Ayrıca o boyuna rağmen fred vücudunu sergiodan daha iyi kullanıyor ve mücadeleden kaçmıyor. Ha parades olsa bence daha iyi olur ama adam tatilinin peşinde

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fred ile ilgili bir şey sormadım ki. Kaç kafa golü yedik ve bunların kaç tanesi Sergio sebebiyle yendi onu soruyorum. Stoperlerimizin hava hakimiyeti olmasaydı hmm. Gel gelelim stoperlerimizin hava hakimiyeti var. İşin hülasası şu; uyduruk infolar olmadan da Fred'i övebilmek mümkün.

biz acaba fred ile anlastık mı?hani oyuncu istekli olmasa 2.teklifi niye yapacak olalım uniteda

Fredin talibi de çok olur oyuncunun bize gelmeyi istemesi lazım yoksa çok para ister ManU

livakovice ve kulubune en iyi teklif fbden gelmiş.muhabirleri aşama kaydedildi falan yazmıs,bakalım bitecek mi

Söyledikleri doğru olabilir sassuolo ilginç bir klüp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ağa söyledikleri doğru olamaz çünkü o temsilciyle hiç görüşmedi :)

Hep aynı giriş aynı muhabbetler x oyuncunun menajeri o olmazsa TR temsilcisiyle bir şekilde konuşuyor ama ne hikmetse bu kadar eli kolu uzun bilgi ağı geniş olan bir adamın bildiği tek birsey yok.. Artık kolpaci demesinler diye yuvarlak konuşmaya başlamış

livakovic alirlarsa ismail mert muldur ferdi oynayacak hahahah

Fred demişken şöyle bir söylenti vardı:Sahaktar kulübüne Manchester 'den resmi teklif için görüşme talebi gelince adamlar toplanıyor nasıl pazarlık edelim diye.En fazla parayı Çin'e oyuncu satarak aldık 35 m euro ile, bunun üzerine çıkalım 40 m.euro isteyelim diye karar alıyorlar.Goruşmede Manchester direkt 60m euro teklif ediyor ve alıyor 😁😁😁

livakovic alirlarsa ismail mert muldur ferdi oynayacak hahahah
Muhabirlerinin yazdigindan anladigim livakovic hala diger secenekleri de dusunuyo.en yuksek teklif falan demis ya anlasilsa,anlasildi yazardi.yani hala sureci var transferin.hirvat basinin yazdigini yazmis

Livakovic milli takımda çok iyi gözüktü ama şikecilerden başka talibinin olmaması büyük soru işareti oluşturuyo bende.Acaba ochoa gibi milli takımda parlayan klüp takımında kovaya dönen tipte bi kaleci mi bu arkadaş?2 senedir top oynamayan mert müldür'ü,ptt topçusu ismail'i falan 11e atacaklar her türlü zararlı çıkarlar gibi geliyo bana

Bi de bu livakovicten dunya kupasina kadar kimsenin haberinin olmamasi tuhaf.bizim 1996 da aldigimiz forvet knupta avrupa sampiyonasinda parlamis.bize geldi fos.livakovic kime giderse merak ediyorum ne yapacak...muslera zaten lazioda oynuyodu,avrupa ve dunya şampiyonları goruyodu.copa america kazanmisti.livakovic hirvatistan diisina cikmamis

Livakovic milli takımda çok iyi gözüktü ama şikecilerden başka talibinin olmaması büyük soru işareti oluşturuyo bende.Acaba ochoa gibi milli takımda parlayan klüp takımında kovaya dönen tipte bi kaleci mi bu arkadaş?2 senedir top oynamayan mert müldür'ü,ptt topçusu ismail'i falan 11e atacaklar her türlü zararlı çıkarlar gibi geliyo bana
Aynen.hani 28-29 yasina kadar hirvatistandan ciikmamis.muslera ile kiyasliyolar,muslera genc yasta lazio gormus,dunya kupasi,avrupa sampiyonasi ve 25inde copa america kazandi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt