Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergio'nun üzerinden kaç tane kafa golü yedik sayamadın. Zahmet olmazsa bakıp sayıver biz de öğrenelim net bir şekilde kaç gol yemişiz böyle pozisyonlardan. Bu ifade bana biraz abartı gibi geldi zira.
Stoperlerimizin hava hakimiyeti iyi olmasaydı görürdük sergioyu falan. Sergio ve fred karşılaştırması yapıyoruz burda. Fredi beğenmeyen var şaka gibi. Ayrıca o boyuna rağmen fred vücudunu sergiodan daha iyi kullanıyor ve mücadeleden kaçmıyor. Ha parades olsa bence daha iyi olur ama adam tatilinin peşinde

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sergionun üzerinden kaç tane kafa golü yedik ben sayamadım hala yok adamı bozuyormuş falan. Biri tr de biri en de oynuyor karşılaştırmayı neye göre yaptın

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hava topunda neyin ligini kıyaslayacağız yaw. En iyi kafa vuranlar soğuk iklim ülkeleri oluyor genelde. Kariyer ortalamaları da aynı bu arada. Hatta Shaktar da Fred’in 0,2’si Sergio’nun Porto’da 0,8’i falan var. Sergio’nun 0,6’sı da düşük bir oran ve buna rağmen kaç kere vurdurduğumuzu sen söylerken Fred’i getirip daha fazla zaaf oluşmayacağına ikna etmeye mi çalışıyorsun milleti. Yan yana koysan anlarsın karşılaştırmayı, Torreira-Fred orta sahasının hava topu zaafı oluşturacağı apaçık ortada. Mesele diğer getirecekleri bu zaafa değer mi o olmalı.

Fredin net 1 hafta içinde yeni takımı belli olur,inşallah biz alırız yav.acaba erden bey ikna edebildi mi fredi

1689331189510.webp

icardi d herşet tamam ise neden birşey yayınlanmıyor ki.

angelinoyla sütçü beygirini kıyaslamakta ne bileyim

neyse alıştık
logo kullanımını gördün mü? her iki kulübün de yıldızlarını silmişler.
koskoca t-markt ya. tamam bu .tr uzantılı olanı sitenin türk ayağı ama sonuçta bunların sahibi almanlar değil mi?
ilginç gerçekten.

Şu an Galatasaray yerine Fenerbahçe’yi seçen veya seçtiği iddia edilen bir oyuncu ya 2-3 kat fazla maaş almıştır ya da olayları mantıklı değerlendirme yeteneğinden yoksundur veya Galatasaray bu oyuncuyla zaten hiç bir zaman teklif vermemiştir.

Ya da oynama garantisi alamamış/ihtimali az olduğu içindir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt