Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergionun üzerinden kaç tane kafa golü yedik ben sayamadım hala yok adamı bozuyormuş falan. Biri tr de biri en de oynuyor karşılaştırmayı neye göre yaptın

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sergio'nun üzerinden kaç tane kafa golü yedik sayamadın. Zahmet olmazsa bakıp sayıver biz de öğrenelim net bir şekilde kaç gol yemişiz böyle pozisyonlardan. Bu ifade bana biraz abartı gibi geldi zira.

yine linç edileceğim de ben yine de söyleyeyim. :d

zaniolo sahip oldukları itibariyle inanılmaz şeyler vaadediyor fakat öyle bir iki nokta var ki, bu adam ile ilgili her şey bir anda 180 derece dönebilir. çok temkinliyim o yüzden de max değerini bulduğunda satılması taraftarıyım.

+1905

Nasıl Boey'i bulduysak, kendi Guendouzi'mizi, kendi Gedson'umuzu, kendi Melo'muzu, kendi Kante'mizi bulabiliriz.
Sergio ve Midtsjö'yü gönderip;
- Torreira'nın yanına bir yıldız
- Yerli Gurbetçi orta saha (Kerem, Eyüp vb.)
- REGEN Kante/Melo/Gedson/Guendouzi
- Rotasyonda her zaman iş yapabilecek olan Berkan + Efe Akman
Bence de bulmalıyız. Bu ara scouting ekibi yatıyor herhalde

yine linç edileceğim de ben yine de söyleyeyim. :d

zaniolo sahip oldukları itibariyle inanılmaz şeyler vaadediyor fakat öyle bir iki nokta var ki, bu adam ile ilgili her şey bir anda 180 derece dönebilir. çok temkinliyim o yüzden de max değerini bulduğunda satılması taraftarıyım.
Max değerini bulanların büyük kısmını satmak lazım zaten. Değirmenin suyu satış olmadan gelmez.

Bizim yıllardır en büyük sorunumuz o değerlere yaklaşamamak. Yere göğe sığdırılamayan Marcao'yu zar zor 12'ye satabildik.

Sergen benim icin bir lotto numaralarina bakarmisin? Bana Milyonlar kazandir bende Erden Timur ve Dursun Özbeke teklif yapip senin ismi bizim formanin sortuna yazdirayim.

Bu hiyarlari ciddiye bile almaya gerek yok. Fred kendilerine gelse yarin Alex ve Carlostan sonraki en iyi Brezilyalimiz oldu diye başlık atarlar. Gülüp geçin.

Şu an Galatasaray yerine Fenerbahçe’yi seçen veya seçtiği iddia edilen bir oyuncu ya 2-3 kat fazla maaş almıştır ya da olayları mantıklı değerlendirme yeteneğinden yoksundur veya Galatasaray bu oyuncuyla zaten hiç bir zaman teklif vermemiştir.

Sergen benim icin bir lotto numaralarina bakarmisin? Bana Milyonlar kazandir bende Erden Timur ve Dursun Özbeke teklif yapip senin ismi bizim formanin sortuna yazdirayim.
O kadar da değil ya.ben ne zaman transfer haberi çıkar,oyuncu ile ilgili olumlu haber ne zaman çıkar ona bakıyorum

Geçen maç konusunda yazmayı unuttum Kızılyıldız da kangwa mi ne orta sahada bir eleman vardı daha önce izleyen var mı aslında tam alternatif bir orta saha gibi midsonun yerine..

fb muhabiri perreyra bitti demiş ama e.suzgun temaslar hızlandı falan demis

Biraz da müzik :D

iki takımın da yıldızlarını silmişler

zuahhahaha :ddd komplekse bak :dd

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt