Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.811
- 73.326
- 5.188
hayatta tek zevk aldıkları şey bu herhalde. dzekoyu neden alalım ana avrat sövecem şimödi olmayacak, ulan icardi alıyoruz dzekoyu götümüze mi sokacağız ne andaval insanlarsınız be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayatta tek zevk aldıkları şey bu herhalde. dzekoyu neden alalım ana avrat sövecem şimödi olmayacak, ulan icardi alıyoruz dzekoyu götümüze mi sokacağız ne andaval insanlarsınız be
Gitsin bu hıyar bizden.![]()
Besiktas make €2.5m bid for Arsenal defender Rob Holding
Besiktas have made a €2.5million offer for Arsenal defender Rob Holding. Arsenal are expected to reject the bid from the Turkish side. Holding’s Arsenal contract runs until 2024 with the option of a further year. Holding made 14 Premier League appearances for Arsenal last season, coming into the...theathletic.com
2.5m€ teklif
:red:
artık bu mallıkları bende acayip asabiyet yapmaya başladı. bi insanın bu kadar düşünmekten mantıktan akıldan uzak olmaya hakkı yok. karşıma beyinsiz insanların çıkmasına artık tahammğl edemiyorumdün cresponun fredden iyi olduğunu konuşan adamlar bunların taraftarı
spacede inanamadım
heriflerin tamamı ahmet konanç gibi gerçekten
Yazmasan daha iyiydi.Gün doğmadan neler doğar
O buraya gelmez derler
Rahatını bozmaz derler
Erden başkanın bir sözüne bakar
Teklifi masaya koyar
Zeki adamsa şayet
Kalbimizi çalar
Ali Sami Yende tozu dumana katar
Alo fred ben mata abin
Sanchez sana evlilik teklifi mi yaptı?alexis sancheze varım
Lazio'dan uzaklaşmaya başlamışAldığım habere göre Paredes PSG’den ayrılacakmış.