Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayatta tek zevk aldıkları şey bu herhalde. dzekoyu neden alalım ana avrat sövecem şimödi olmayacak, ulan icardi alıyoruz dzekoyu götümüze mi sokacağız ne andaval insanlarsınız be

dün cresponun fredden iyi olduğunu konuşan adamlar bunların taraftarı

spacede inanamadım

heriflerin tamamı ahmet konanç gibi gerçekten

dün cresponun fredden iyi olduğunu konuşan adamlar bunların taraftarı

spacede inanamadım

heriflerin tamamı ahmet konanç gibi gerçekten
artık bu mallıkları bende acayip asabiyet yapmaya başladı. bi insanın bu kadar düşünmekten mantıktan akıldan uzak olmaya hakkı yok. karşıma beyinsiz insanların çıkmasına artık tahammğl edemiyorum

1689328147324.webp

bu ne reis @Uğur İz

Nicolo schira denen herif bildigin italyan ertem sener. O yüzden kolpadir.

Ayrica mertens arabistana falan gitmez. Gecen sene geldiginde esiyle birlikte bir röportajinda yasayacagimiz yer bizim icin cok önemli, güzel bir ortam istiyoruz falan diyordu. Mertens kültürlü bir adam, sirf para icin bir yere gitmez.

Mertens büyük bir oyuncu ve büyük bir karakter. Kulübü ve ülkeyi cok benimsedi, ilerde bircok belcikali oyuncuyu bize yönlendirecektir.
Bir sene daha bizimle kalacak ve yine büyük katkilar saglayacagindan eminim. O yüzden destek olalim kendisine.

Mertens sadece saha içi değil saha dışında da takımı birbirine bağlayan bir tutkal görevi görüyor. Takım içinde saygı duyulan, tecrübeli, çalışkan isimler olması genç oyuncuların motivasyonu için çok önemli.

Kaptanlar bir hedef koyuyor ve mücadele ediyorsa geri kalan gençler de onlara ayak uydurur. O seviyeye çıkmaya çalışır. Geçen sezon gözümüzün önünde yaşandı bu. Barış Alper'in sezon başı futbolculukla alakası yoktu acayip bir şeye evirildi. Keza Kazımcan, Boey, Kerem... Bu sezon belki diğerleri böyle olacak.

Aldığım habere göre Paredes PSG’den ayrılacakmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt