Okan Alkan
Parçalı Üye
- 25 Mart 2010
- 4.298
- 1.116
- 1.723
bjk pereyra yi mi almış
Dikkat çekici bir freeydi
Dikkat çekici bir freeydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stoperlerimizin hava hakimiyeti iyi olmasaydı görürdük sergioyu falan. Sergio ve fred karşılaştırması yapıyoruz burda. Fredi beğenmeyen var şaka gibi. Ayrıca o boyuna rağmen fred vücudunu sergiodan daha iyi kullanıyor ve mücadeleden kaçmıyor. Ha parades olsa bence daha iyi olur ama adam tatilinin peşindeSergio'nun üzerinden kaç tane kafa golü yedik sayamadın. Zahmet olmazsa bakıp sayıver biz de öğrenelim net bir şekilde kaç gol yemişiz böyle pozisyonlardan. Bu ifade bana biraz abartı gibi geldi zira.
Hava topunda neyin ligini kıyaslayacağız yaw. En iyi kafa vuranlar soğuk iklim ülkeleri oluyor genelde. Kariyer ortalamaları da aynı bu arada. Hatta Shaktar da Fred’in 0,2’si Sergio’nun Porto’da 0,8’i falan var. Sergio’nun 0,6’sı da düşük bir oran ve buna rağmen kaç kere vurdurduğumuzu sen söylerken Fred’i getirip daha fazla zaaf oluşmayacağına ikna etmeye mi çalışıyorsun milleti. Yan yana koysan anlarsın karşılaştırmayı, Torreira-Fred orta sahasının hava topu zaafı oluşturacağı apaçık ortada. Mesele diğer getirecekleri bu zaafa değer mi o olmalı.Sergionun üzerinden kaç tane kafa golü yedik ben sayamadım hala yok adamı bozuyormuş falan. Biri tr de biri en de oynuyor karşılaştırmayı neye göre yaptın
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Söyledikleri doğru olabilir sassuolo ilginç bir klüpMustafa Özgür sancarin şu ana kadar bildiği tek birşey görmedim muhtemelen piyasadaki en utanmaz duyumcudur
oo ayip ediyonDenizaltı ayarlatacaksan gelirim.
Dün demisti@nevzatdindar
: Mauro Icardi transferi 2 gün içinde açıklanacak!
nevzatım her gün bu açıklamayı revize ettiği için her türlü haklı çıkacak, bu soktugumun 2 günü asla 1'e düşmüyor
logo kullanımını gördün mü? her iki kulübün de yıldızlarını silmişler.angelinoyla sütçü beygirini kıyaslamakta ne bileyim
neyse alıştık
Şu an Galatasaray yerine Fenerbahçe’yi seçen veya seçtiği iddia edilen bir oyuncu ya 2-3 kat fazla maaş almıştır ya da olayları mantıklı değerlendirme yeteneğinden yoksundur veya Galatasaray bu oyuncuyla zaten hiç bir zaman teklif vermemiştir.
Kulübü bizim vermeyi plânladığımızdan daha yüksek bonservis istiyormuş, orta noktada buluşmaya çalışıyormuşuz.Kerem Demirbay'a noldu ya, bizim kadroyu çok rahatlatacak bir oyuncuydu aslında
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu camia yöneticileri taraftarları ve yandaşları komple MALŞu piyasa değerlerinin farkına bak yavAngelino Şampiyonlar Ligi'nde oynamış ve bu 23 maçta 3 golü ve 9 asisti var.1 de yılın takımına girmiş diyolar orda.Ferdi'nin ise hiç Şampiyonlar Ligi'nde maçı yok
![]()