Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.873
- 73.390
- 5.188
Sensi işe yaramaz mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anadolu takımları güçlenmediği sürece daha düşük kadrolar da bu maçları az kayıpla geçebilir. Derbiler önem taşıyacak bu sezon yine.Basina düsen isimlere bakacak olursak yine cok iyi bir kadromuz olacak
Ve en önemlisi gecen sezon rekorlar kiran ligi domine eden kadromuz bozulmadan güclenmis olacak
4.deyim şuanHanımefendinin kulübümüzün adını zikrettiği anı tekrar tekrar dinlemekteyim.
boldladıklarım hava toplarında iyi, pek de bi problem yaşamayız gibi görünüyor soru işaretine de 1.80 falan bi adam koyarsak iyi olurUğurcan
Boey Nelsson Abdülkerim Angeliño
Torreira Fred
Zaniolo ??? Kerem
Icardi
bu arkadaş artık gitsin Lazioya , hergün anlaşıyoruz adamla 2 aydır
Atletico'ya gidiyomuş galiba. Ben zaten daha farklı biri lazım diye düşünüyorum, aklıma en çok yatan isim şimdilik Gio Reyna. Maalesef Felix Benficalı olacak gibi duruyor çünküOraya bir Kamada rica ediyorum kendisi hariç 10 kişi böyle olursa projeye ikna olacaktır.
Nerelerdeydin reis
11m teklif varsa sırtımızda tasimaliyiz havalimanına kadarmertens için üstüne para mı alıyoz bir de ya teklif varsa direkt satılmalı maaşından çıkmak bile kardır
oliveradan da çıksak 1 tane çilek için maaş açılıyor
Bence Zaniolo boyuna rağmen o kadar iyi değil. İşin gerçeği şu ki on numaraya kimi alırsak alalım Fred'i alırsak hava toplarında sorun yaşarız. Yine de bunu kompanse edecek başka meziyetleri var adamın o yüzden laf etmem aslaboldladıklarım hava toplarında iyi, pek de bi problem yaşamayız gibi görünüyor soru işaretine de 1.80 falan bi adam koyarsak iyi olur