Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8+3 kalsın. Bizim takımda oynatacağımız yerliler var.
Fener'de Ferdi , Bjk'de mecburen sol açık oynattıkları Cenk dışında elle tutulur yerli oyuncuları yok. Bırakalım Livakoviç yerine Altay oynamaya devam etsin veya İrfancan, MHY, Samet, İsmail Yüksek'i falan sahada daha çok görmeye devam edelim.

A.kerim ve Kerem dışında tüm yerliler zorlama bizde de. 9+2 en çok bize yarar

Arkadaşlar oyuncuların istatistikleri ve dakikaları ile karşılaştıran bir site vardı rica etsem atabilir misiniz

Fred > Paredes , Umarım Fred hamlesini yapabiliriz Torreira ile birlikte tam bir dinamo ikilisi olurlar.

Kazimcan çok efendi ve hos bir çocuk vallaha.

Birde su playstation kisminda söyledigi:"yusufta iyi ya yusuf playstationin basindan kalkmiyor"

Ah Yusuf, biraz kafani versen...

IMG_3811.webp

Hocam formunda bir düşüş yok, hocanın oyun anlayışından dolayı süreleri azaldı. Ten hag erkseni tercih etti ilk 11 de. Hala milli takım havuzunda olan çalışkan oyuncu. Bizim ortasahamıza seviye atlatır.

POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Onur Adıbelli öyle demiyor ama reyiz.

valla manu için bile 1/10 seviyesi ışığı veriyorsa gelmesin pls.

bizim ilk onbir oyuncularımızın çoğu zaten manu seviyesinde şuan. neden 1/10'unu alıyoruz?

bende birebir ona benzettim havadan iyi ama agır bir stoper ayagı iyi degil gibi
taraftarları öyle bir abartmışkı sanki marquinhos geliyor
italyada yıllarca ortasıra takımda kalmış bir adama 10 milyon vermek ciddi mallık

Hava topları ve ikili mücadelelerde iyi,her fizikli stoper gibi. Ama yavaş,arkaya adam kaçıran cinsten,dediğin gibi ayakları iyi değil bam güm vuruyor. Bide 3lü savunma stoperi olarak oynuyordu,çok garip planlamaları var hem peres hem becao 3lü stoper oynadılar uzun süre şimdi mecbur 4lü oynayacaklar ali koç jesusu eleştirdi 3lü diye. Tuhaf

Bence Zaniolo boyuna rağmen o kadar iyi değil. İşin gerçeği şu ki on numaraya kimi alırsak alalım Fred'i alırsak hava toplarında sorun yaşarız. Yine de bunu kompanse edecek başka meziyetleri var adamın o yüzden laf etmem asla
Ya zaniolo boyuna gore iyi olmasa bile buyuk fiziksel avantaji var, her turlu rakibi ezer. Uzerine gitmeli bu arada haklisin arka direkte 5 kafa golu atar minimum

vallah ben izlemedim son halini. statslarına bakıyorum, takımı man utd. epl 3.sü olmuş. orada 56 maç oynamış (dolu dolu 28 adet 90 dk ediyor), sakatlık geçmişi olmayan, henüz 30 yaşındaki bir oyuncu.

son halinde spesifik bir performans düşüklüğü yoksa gelsin bence. ama yakından takip edenler daha iyi yorumlayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt