- 17 Ağustos 2009
- 44.224
- 33.334
- 3.448
Alternatifi olan Borna Sosa ile.O değil de Erden Bey Barcelona’da Angeliño ole görüştüyse Hırvatistan’da kimle görüştü acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alternatifi olan Borna Sosa ile.O değil de Erden Bey Barcelona’da Angeliño ole görüştüyse Hırvatistan’da kimle görüştü acaba?
Halil transferinden vazgeçtik herhalde iyiseBir tane radyocu demiş, onu linçliyor Arjantinliler. Bizim taraftarlar akrabasına falan yazmış, taburcu oldu, iyi falan demişler
Sen her yoruma çok giriyorsun çok boş adamsin ben sana diyeyim
Aralarında sanırım en fazla izlediğim topçu Lo Celso. Son vaziyetini bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla uygun bir profil özellikle top taşıma yönüyle. Kessie ve Majer hakkında bir fikrim yok zira EPL ve Bundesliga izlemeye çalışıyorum daha çok.Lovro Majer
Kessie
Lo Celso
bunlardan birini istermiydin? çok seçenek yok üstad 7-8 isim var scout transferi dışında olabilecek
Insan sagligi her seyden önce gelir. Allah acil sifa versin Wandaya.
Bizim acimizdan yorumlayacak olursak haber dogruysa icardi transferi suya düsebilir. Icardi cok düskün wandaya. Zaten gecen sene wanda yüzünden gelmisti bize.
Bizi cok kötü etkiler bu durum.
Nevzat Dindar: "Fred için Manchester United 10 m euro istiyor bu transfer Parades transferindeki sürece bağlı olarak değişecektir."
Bu da iyice bokunu çıkardı ya, şov derdinde.Nevzat Dindar: "Galatasaray kendi ölçeğinde istediği tüm futbolcuları transfer edebilecek seviyeye geldi."