Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir tane radyocu demiş, onu linçliyor Arjantinliler. Bizim taraftarlar akrabasına falan yazmış, taburcu oldu, iyi falan demişler
Halil transferinden vazgeçtik herhalde iyise

Öyle diyorlar zira konuda

Nasıl bir dünyada yaşıyoruz aklım almıyor bazen.

Insan sagligi her seyden önce gelir. Allah acil sifa versin Wandaya.

Bizim acimizdan yorumlayacak olursak haber dogruysa icardi transferi suya düsebilir. Icardi cok düskün wandaya. Zaten gecen sene wanda yüzünden gelmisti bize.
Bizi cok kötü etkiler bu durum.

Wanda dun oglen taburcu oldu.durumu iyiymiş.artık bokunu çıkarmayalım

Lovro Majer
Kessie
Lo Celso

bunlardan birini istermiydin? çok seçenek yok üstad 7-8 isim var scout transferi dışında olabilecek
Aralarında sanırım en fazla izlediğim topçu Lo Celso. Son vaziyetini bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla uygun bir profil özellikle top taşıma yönüyle. Kessie ve Majer hakkında bir fikrim yok zira EPL ve Bundesliga izlemeye çalışıyorum daha çok.

Insan sagligi her seyden önce gelir. Allah acil sifa versin Wandaya.

Bizim acimizdan yorumlayacak olursak haber dogruysa icardi transferi suya düsebilir. Icardi cok düskün wandaya. Zaten gecen sene wanda yüzünden gelmisti bize.
Bizi cok kötü etkiler bu durum.

Evet iptal olmuş transfer erden Timur dzekoyu ikna edemediği için çok pişmanmış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nevzat Dindar: "Galatasaray kendi ölçeğinde kimi isterse o futbolcuları transfer edebilecek seviyeye geldi."

kadın 4 gün önce Icardi ve ödülüyle yatak keyfi paylaşmış, hiçte hasta gibi bi hali yok

Nevzat Dindar: "Galatasaray kendi ölçeğinde istediği tüm futbolcuları transfer edebilecek seviyeye geldi."
Bu da iyice bokunu çıkardı ya, şov derdinde.

Çingene pazarlığıyla adam alıyoruz hala, nah geldik o seviyeye.

Ben en iyisi uzaklasayim,kaza bela da yazarsiniz iyi olana

Wanda olayı gerçekse dünya üzerinde sadece bizim başımıza gelebilecek bir olay.

Bu tarz talihsizlikleri ara ara çok yaşamaya başladık. Herifi tam bağlamışken acayip moralim bozuldu.

Bu fred manudayken küfür ediyordum şimdi keşke gelse diyorum paradoksa girdim

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lösemi olsa ne olacak ki?Gelir burda olur tedavisini sağlık sisteminde sayılı ülkelerden biri Türkiye.Arjantinden falan kat be kat iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt