Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o adam yıllarca bu vatan için dağlarda çarpıştı. kurbağa yedi yılan yedi. ampır ampır konuşmayalım :/
Hay paradesinize be sanki bulunmaz hint kumaşı
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah kimsenin başına vermesin gerçekten yaşamayan bilmez. Bı abimin 7 yaşında kızı bu hastalığa yakalandı hastane'de adamin durumunu gördüm içim parçalandı oturdum hıçkıra hıçkıra çocuk gibi ağladım. İnsan kendini çok çaresiz hissediyor. Karı kız v.s ulan dedim bunlar çerez bunlar dert miymis dedim kendimden utandım. Allah kimseyi sağlık ile sınamasın.üstat böyle söyleme.
yaşamayan bilemez.
allah kimsenin başına vermesin.
Üstat sen bir ara forumda sinirlenip acile kaldırılmıştın.Hay paradesinize be sanki bulunmaz hint kumaşı
4 milyon TL idi ama zamlı sözleşme inzaladı.barış alper kaç para alıyor bizden
O maçtı be keramettinÜstat sen bir ara forumda sinirlenip acile kaldırılmıştın.
Sakin olmaya davet ediyorum.
Hikayeyi dinlemek isterimÜstat sen bir ara forumda sinirlenip acile kaldırılmıştın.
Sakin olmaya davet ediyorum.
Yok yav bir tane hırbo mu ne kavga çıkarmıştı hatırladığım kadarıylaO maçtı be keramettin
Muhtemelen bonservisi daha düşük olduğu ve kulübüyle anlaşıldığı için 2.alternatif olmusturNevzat paredesin alternatifi fred mi demiş ahahahhahh he fred daha alt sınıf bi oyuncu paredesten
4 milyon TL idi ama zamlı sözleşme inzaladı.