- 18 Temmuz 2009
- 82.276
- 240.553
- 5.263
Dortmund’daki elemanı TS almış, şunlara çökmüyoruz sonra parlayınca sorun oluyor.
Eyüp’ü biz alsak bari.
Eyüp’ü biz alsak bari.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arjantin basını berbat.Bu tip konularda yalan ya da emin olmadan haber paylaşmak pek rastlanan bir durum değildir kanımca yine de Wanda haberinin yalan olmasını umuyorum.
Haklısın tanımadığım biri hakkında böyle bir yorum yaparak çiğ bir söylemde bulundum, Assuncao konusunda da yanıldığım açık zaten yine de bir barış sağlayabiliriz bence seninleBen mesela tanımadığım adama boş adam demeyecek kadar dolu bir adamım. İsteyen herhangi bir topçuyu beğenebilir istemeyen beğenmez. Sana mı soracağız yav? Bir tane isabetli fikrine denk gelmişliğim yok bilmiş bilmiş kafa açıyorsun paso. Verdiğin örnek de Modric, demagoji yapmayı bırak. Şu Portekizden gelen çocuğu Pirlo gibi anlatan sözde scout sen değil miydin? Ben olsam utancımdan futbol konuşmazdım bir daha.
bir tinerci için seninle tartışmayacağım
ama yaş ilerledikce vasata tamah etmen gözlerden kaçmıyor hayrican
22m tl civarı alacak bizim bütün yerlilerden fazlahalilin max bu olmalı maaşı o zaman
barıştan fazla kazanmaması lazım
duncan the tallismimi Tim Duncan olarak değiştirir misiniz
Bakambu'dan sonra Halil de olmadığına göre 2. forvetimiz kim olacak acaba