Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.885
- 40.662
- 3.413
Niye?Hic iyi olmadi oraya gitmesi.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye?Hic iyi olmadi oraya gitmesi.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Bu araplarda bize gelince cebinde akrep oluyor.
keşke başka hızlı birini alsak ama rasicha gelecek gibi gözüküyorPlaymaker kanat varmi elit seviyede alabilecemiz
Mane'e yoklamisiz, ama tessekur etmis.
35 etmez 30 yeterNeden 30.a gider 35 bunun çıkış maddesi
Sakatmis bu mac.Yalandır yav,yeni oyuncu aldılar forvete. ustune olmo,baumgartner ve yeni aldıkları fabio carvalho var hücumda.zanioloyu yedegemi alacaklarZaniolo > Leipzig haberleri arttırıyor. Geçen maç 11 başlamıştı bu maç kadroda bile yok acaba transfer görüşmesi mi yapıyor.
SakatmisDaha okan hoca açıklama yapmadan zanioloyu leipzinge satmakla kalmayıp 30 35 milyon bonservis bile aldınız. Okan hocayı beklemek gerek vardır bir nedeni
kım dıyoeSakatmis
Ateş ateş.. hele fiziği geliştikçe düşünemiyorum..Tebrikler renkdaş harika bir öneri. Biraz geç oldu ama sabah mesajını okuduğumda giremedim.
Potansiyele bak tam da yangın yapılacak ateş gibi bir gencoya benziyor. 14 gol 14 asist stilide çok beğendim. Keşke bir yoklasak diyeceğim ama haberi olan var mıdır bilmiyorum.
Ey şom ağazlı forumdaşlar bi el atın şu adam kimdir necidir. Potansiyel şahane gibi
Adam 35 milyon euro 30 değil30 butun eksikleri kapatiriz hem de gecen sene sampiyonlukta payi olmayan bi oyuncuyu satarak