Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci belki boktan bir tercüme sayfasi kullanip maasla bonservisi karistirmistir. Öyle sanki daha mantikli oluyor haber. Bizede pinti araplar 3-4 anca teklif ederler.

Mertensi yollarsak Morutani yedek 10 No olarak tutmak mantikli olmaz mi? Ha araplar 6-7 verirse ve satarsak fazla birsey demem. Ama iyi teklif yoksa ve Mertens giderse bence kalabilir. Maasida baya düsük zaten

Zaniolo > Leipzig haberleri arttırıyor. Geçen maç 11 başlamıştı bu maç kadroda bile yok acaba transfer görüşmesi mi yapıyor.
Sakatmis bu mac.Yalandır yav,yeni oyuncu aldılar forvete. ustune olmo,baumgartner ve yeni aldıkları fabio carvalho var hücumda.zanioloyu yedegemi alacaklar

30 butun eksikleri kapatiriz hem de gecen sene sampiyonlukta payi olmayan bi oyuncuyu satarak

zanioloyu almak isteyen 35 verir oyuncuyuda ikna eder alır.
Oyuncunun gitmek gibi bir niyeti yok kulubunde bırakmaya yok hala saçma sapan 30 falan diyosunuz arkadaş.

Tebrikler renkdaş harika bir öneri. Biraz geç oldu ama sabah mesajını okuduğumda giremedim.

Potansiyele bak tam da yangın yapılacak ateş gibi bir gencoya benziyor. 14 gol 14 asist stilide çok beğendim. Keşke bir yoklasak diyeceğim ama haberi olan var mıdır bilmiyorum.

Ey şom ağazlı forumdaşlar bi el atın şu adam kimdir necidir. Potansiyel şahane gibi
Ateş ateş.. hele fiziği geliştikçe düşünemiyorum..

zaniolonun 35'e gitmesi ekibimizin hayrına olacaktır.

cica + emre k + taylan vsvs. derken yaklaşık 40 mil € nakit girdisiyle erden bey show yapacaktır.

kaldı ki şuan bizde oynayabileceği tek mevki sağ kanat gibi gözüküyor. zaniden 10 numara olmaz.

sağ kanatta da rashica, yunus, barış alp, morutan var. çok bişey kaybetmeyiz ama çok şey kazanabiliriz.

bu arada 35 liranın bi tık altı olmaz, 34 verseler bile reddetmek gerek.

dünya futbolunda 1.90 boyunda, teknik kapasitesi yüksek, atletik benzeri bir oyuncu varsa gidip onu alsınlar.

maca kadar bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt