- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olum yüz kere dedik süper olur manyak olur fena olur diye ama işte Benfica'ya gidecek kiralık ya da PSG alacak. Belki Aston Villa falan ikna eder. Aston Villa ve PSG işlerinin olmama ihtimali var ama Benfica hep bizim bir adım önümüzde olacak ve bizim vereceğimiz paraları da verebilecek
O yüzden Reyna'ya çevirdim yüzümü şahsen. Asıl Goretzka falan okudum aman dedim imkanı var mı ya diye düşüne düşüne deli oldum son yarım saatte.
Bozulmuştu o iş pulisici falanda aldılar hatta A.M derken atleticoyumu diyorsunKamada zu A.M.
Dolapta bira yok
Goretzka oluyorsa isterim o olmuyorsa Guendouzi tam biçilmiş kaftan Torreira - Geundouzi orta sahasını gören bizim kaleye gelirken korkudan kendi kalesine doğru gitmeye başlar.kessie-goundezi-goretzka-ndombele
bu tarz bir adam lazım bize eğer bir kademe üste çıkmak istiyorsak
Bence ortalama olarak bakarsak Paredes Fred'den iyi
Fakat ihtiyaçlarımıza yönelik düşünürsek Fred Paredes'ten iyi
Dolapta bira yok
Yat uyu renktas o adamlari alamayixkessie-goundezi-goretzka-ndombele
bu tarz bir adam lazım bize eğer bir kademe üste çıkmak istiyorsak
Evet, A. MadridBozulmuştu o iş pulisici falanda aldılar hatta A.M derken atleticoyumu diyorsun
Torrerira Fred orta sahasi hayvani dinamik olur
onlerinde skorer bir 10 koydukmu tadindan yenmez
Eyvallah dayı2 ortsaha alacağız,oyle görünüyor

Aynen zaten Di Marzio haberi de Castellanos, Amdouni ve Mikautadze düşünülen hücumcular diyorduCastellanos forvet olan değil mi ?.