Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wanda yengenin durumu nedir şu an? Dakika başı story atan kadın atmıyor.

hem paredes hem fred gelebilir kanımca,benim fikrim bu tabiki.bence öyle sizce ne olur bilemem

Toreira beklenecek bir adamdı bir kere bizim statik orta saha için bulunmaz nimet yaşı 26ydi son sezonunda ciddi maça çıkmış yani böyle bir herifin kararını tabi ki beklersin..
Paredes 29 yaşında muhtemelen son Bonservisli transferi ciddi dususte özellikle sezon ortasından sonra çok az süreler almış tarz olarak aradığımız profilde değil bu yönden kararının beklenmesini çok mantıklı bulmuyorum bulunmaz Hint kumaşı olmadığını kabul etmek lazım.
Ben erden timura güveniyorum Grilis olmadı çok daha iyisi geldi umarım bunu da Lazio alır biz daha iyisini alacağız İnsallah

Sahi grillitsch lavugu ne durumda, nerelerde takiliyor?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

bu arada hazırlık maçları oynarken sizinde gözünüz ismail çipeyi aramadımı

ben 2 ortasahayı midsö ve olivera giderse diye yazyom.bi de paredesin gözleri büyüleyici

bu bjk ve fbnin kadrosunu iyi sanan Galatasaraylıalr var,komik.fbde 3 tane 3 lü oynayan stoper,ikisi kazma ve tek hamleli.bjknin defans leş.seneye kimle yarısacagımızı göreceksiniz cok yakında

Gedson'u da yazıyor güvenilir kaynaklar bu arada. Ward Prowse için baya uğraştılar ama alamadılar. Biz de Torreira'yı salmadık. Bunlar Paredes ve Gedson alacak bence.

bjk gedsonu şu haliyle hayatda bırakamaz gedson lehine özel bir madde yoksa tabii

gedson gittiği an bjk seçime gider

bu arada devlet bahçeli-çakıcı elini ayağanı bjkden çektiğinden beri bjkye aktarılan kara para kesildi
nasılda belli oldu hemen
şerefsizler o kirli kara paranın bedelini ağır ödeyecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt