Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 64.106
- 78.533
- 4.218
Erden Timur ikna eder gitmediği her dakika bence bize yaklaşıyor.A.M. gidecek, bizde Joao Felix alacaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Timur ikna eder gitmediği her dakika bence bize yaklaşıyor.A.M. gidecek, bizde Joao Felix alacaz
murhan sen benden büyük müsün balım,yas kaçEyvallah dayı
Gedson'u da yazıyor güvenilir kaynaklar bu arada. Ward Prowse için baya uğraştılar ama alamadılar. Biz de Torreira'yı salmadık. Bunlar Paredes ve Gedson alacak bence.lazioya zaten 2-3 ortasaha lazım
Toreira beklenecek bir adamdı bir kere bizim statik orta saha için bulunmaz nimet yaşı 26ydi son sezonunda ciddi maça çıkmış yani böyle bir herifin kararını tabi ki beklersin..
Paredes 29 yaşında muhtemelen son Bonservisli transferi ciddi dususte özellikle sezon ortasından sonra çok az süreler almış tarz olarak aradığımız profilde değil bu yönden kararının beklenmesini çok mantıklı bulmuyorum bulunmaz Hint kumaşı olmadığını kabul etmek lazım.
Ben erden timura güveniyorum Grilis olmadı çok daha iyisi geldi umarım bunu da Lazio alır biz daha iyisini alacağız İnsallah
hem paredes hem fred gelebilir kanımca,benim fikrim bu tabiki.bence öyle sizce ne olur bilemem
özel bi sebebi yoksa nedenalkole 2 ay ara verdim
ha ,evet.ama midsö ve olviera giderse diye dedim benİkisi birden olmaz Sergio. Bir de Kerem çekeceğiz oraya
özel bi sebebi yoksa neden
Hoffenheim.Sahi grillitsch lavugu ne durumda, nerelerde takiliyor?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Yat uyu renktas o adamlari alamayix
Sen rüya görmeye devam etsen erden başkanımın vizyonunu anlayamamışsın
Gedson'u da yazıyor güvenilir kaynaklar bu arada. Ward Prowse için baya uğraştılar ama alamadılar. Biz de Torreira'yı salmadık. Bunlar Paredes ve Gedson alacak bence.
Bence bizim os listemizde Goretzka, Ward Prowse falan cidden var. Paredes de bu dönemin Grillitsch'i bence