- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
3 hafta önce takımda adam bırakmamıştınız. Ara ara hala devam ediliyor forumda şunlara bakıyorum da. Kendinize gelin. Kaliteli futbolcuları ucuza yollamak hata.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla seninki takıntı, tutturmuşsun şampiyonlukta katkısı yok vs Önyargılarınla beğenmediğin bir adamın gitmesini istiyorsun, kötü topçu falan da diyemiyorsun tepki almamak için.Sampiyonlukta katkisi olmayan bi adamdan yarim devrede 10 kazanmak da gayet muthis is bence. Zaniolo cok iyi oyuncu tabii ki ama bireysel maalesef. Takim oyununa zeval gelmesinden tirsiyorum. 30 atan buraki alinca takimin butun oyununun tepetaklak olmasi hafizalarda
Şu paylaşıldı mı?
Sczimanski’nin menajerlik şirketi bizimle ilgili tesisleri gezdirmişiz falan filan dedikoduları itin götüne sokmuş. Tek somut pazarlık aşamasına girdikleri kulüp kuşlar, diğerleri sadece fiyat sormuş.
Heriflerin hayatı yalan yav
Şu paylaşıldı mı?
Sczimanski’nin menajerlik şirketi bizimle ilgili tesisleri gezdirmişiz falan filan dedikoduları itin götüne sokmuş. Tek somut pazarlık aşamasına girdikleri kulüp kuşlar, diğerleri sadece fiyat sormuş.
Heriflerin hayatı yalan yav
zaniolo kanat oyuncusu degil ki oynayamıyor kanatta koskoca takımda 2 tane kanat oyuncusu var kerem ve raşidabi rashidi aşırı beğeniyorum ama zaniolo kalacaksa ve 10 numara alacaksak 7/8 vermek aşırılüks
yaw zanioloya kötü topçu diyebilir miyim şüphelerimi yazdım sadece takım oyunu, takım savunması vs, kpaşa maçını sayacaksak midjönün ads maçını falan da saymak lazım.Valla seninki takıntı, tutturmuşsun şampiyonlukta katkısı yok vs Önyargılarınla beğenmediğin bir adamın gitmesini istiyorsun, kötü topçu falan da diyemiyorsun tepki almamak için.
Geldikten sonra oynadığı süreye göre gayet iyi performansı, Paşa maçı 0-0 bitse nolacaktı mesela sonrasınds her şey aynı mı olacaktı
10 m euroya da öyle tavanı yüksek başka bir adam alamazsın.
Valla seninki takıntı, tutturmuşsun şampiyonlukta katkısı yok vs Önyargılarınla beğenmediğin bir adamın gitmesini istiyorsun, kötü topçu falan da diyemiyorsun tepki almamak için.
Geldikten sonra oynadığı süreye göre gayet iyi performansı, Paşa maçı 0-0 bitse nolacaktı mesela sonrasınds her şey aynı mı olacaktı
10 m euroya da öyle tavanı yüksek başka bir adam alamazsın.
Zorutan hakkindaki dusuncelerinde degisimler sezimliyorumzaniolo kalacaksa bile yine de raşitsa alınmalı bence.
kerem-raşit-zaniolo-bay-mertens-morutan bu 6 oyuncunun hepsini icardi'in arkasındaki 3lünün her bölgesinde oynatabiliriz.
rakibe göre çeşitli zengin varyasyonlar denenebilir bu 6lı grup ile.
dünkü görüntüsünden ötürü bir şans daha verdim kendisine. çevresinde a ve a+ oyuncularla da görelim bir kendisini.Zorutan hakkindaki dusuncelerinde degisimler sezimliyorum