Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sampiyonlukta katkisi olmayan bi adamdan yarim devrede 10 kazanmak da gayet muthis is bence. Zaniolo cok iyi oyuncu tabii ki ama bireysel maalesef. Takim oyununa zeval gelmesinden tirsiyorum. 30 atan buraki alinca takimin butun oyununun tepetaklak olmasi hafizalarda
Valla seninki takıntı, tutturmuşsun şampiyonlukta katkısı yok vs Önyargılarınla beğenmediğin bir adamın gitmesini istiyorsun, kötü topçu falan da diyemiyorsun tepki almamak için.

Geldikten sonra oynadığı süreye göre gayet iyi performansı, Paşa maçı 0-0 bitse nolacaktı mesela sonrasınds her şey aynı mı olacaktı

10 m euroya da öyle tavanı yüksek başka bir adam alamazsın.

livakovic
(altay)

ferdi becao dziku perez
(osayi serdar samet osterwolde)

xx xx

yabancı symanski kent
(emreMor İCK rossi)

batşuayi
(dzeko)
(u.nayır)
kaleye yabancı alırlarsa, sağ kanat da alacaklar muhtemelen ki aldıkları adam ilk onbir olacaktır (zaha falan istiyorlardı o bölgeye).

o zaman orta saha ikilisi mhy-ismail yüksek şeklinde oluyor.

bence haala b.k gibi kadro.

fener maçında golü atana kadar da küfür yiyordu zaniolo uzun süredir takımda gördüğüm en ilginç isim..Tarzı farklı ama bildiğin Taliscagillerden bu herifler skor yaptığı sürece çok değerli ama skor yapamadıklarında da çekilmiyor ..
SL elemelerini merakla bekliyorum vurduğu gol olsun

Şu paylaşıldı mı?

Sczimanski’nin menajerlik şirketi bizimle ilgili tesisleri gezdirmişiz falan filan dedikoduları itin götüne sokmuş. Tek somut pazarlık aşamasına girdikleri kulüp kuşlar, diğerleri sadece fiyat sormuş.

Heriflerin hayatı yalan yav

Bu Fener'e yazik taraftari da hoşuna gidiyor böyle söyler transfer çalımı peşinde koşuyorlar kendilerinin ne bir transfer politkasi ne de bir oyun sistemi var

Şu paylaşıldı mı?

Sczimanski’nin menajerlik şirketi bizimle ilgili tesisleri gezdirmişiz falan filan dedikoduları itin götüne sokmuş. Tek somut pazarlık aşamasına girdikleri kulüp kuşlar, diğerleri sadece fiyat sormuş.

Heriflerin hayatı yalan yav

biz yine de çalım yedik diyelim, ellerinde avunacakları bir şey olsun uyanmasınlar

abi rashidi aşırı beğeniyorum ama zaniolo kalacaksa ve 10 numara alacaksak 7/8 vermek aşırılüks
zaniolo kanat oyuncusu degil ki oynayamıyor kanatta koskoca takımda 2 tane kanat oyuncusu var kerem ve raşid
digerleri topu alıp içeriye gireyim derdinde,raşid bence olmazsa olmaz yedekten girse dahi cok katkı verir tabı maliyet önemli

Valla seninki takıntı, tutturmuşsun şampiyonlukta katkısı yok vs Önyargılarınla beğenmediğin bir adamın gitmesini istiyorsun, kötü topçu falan da diyemiyorsun tepki almamak için.

Geldikten sonra oynadığı süreye göre gayet iyi performansı, Paşa maçı 0-0 bitse nolacaktı mesela sonrasınds her şey aynı mı olacaktı

yaw zanioloya kötü topçu diyebilir miyim şüphelerimi yazdım sadece takım oyunu, takım savunması vs, kpaşa maçını sayacaksak midjönün ads maçını falan da saymak lazım.

30 civarı teklif varsa kadroya oturmayan bi oyuncu için bence kabul edilebilir, 15-20 ne veriyorlarsa gönderin demiyorum ki.

Gercekten fırsat transferiydi belki tarihimizde sayılı denk gelir bu fiyata böyle bir oyuncu almak 30 milyona gidecekken biz yarı fiyata aldık bu kısımda bir sorun yok..
Ama TR Ligi'nde Zaniolo bile olsa bu adama maximum ne verirler bence asıl soru işareti bu .. 1 sezon kötü oynaması bizim için ciddi sıkıntı olur ama bugün 35 milyon verseler sence satılması hata mı ?

zaniolo kalacaksa bile yine de raşitsa alınmalı bence.

kerem-raşit-zaniolo-bay-mertens-morutan bu 6 oyuncunun hepsini icardi'in arkasındaki 3lünün her bölgesinde oynatabiliriz.

rakibe göre çeşitli zengin varyasyonlar denenebilir bu 6lı grup ile.

Kadro istikrari ve oyun ezberi en onemli sey

Barcelona gitti etoo yerine ibra koydu her sey dagildi

Eyyorlamam bu kadar

Ben Bakambu'nun bizim forvet rotasyonu için doğru isim olduğunu düşünmüyorum. İcardi ile yan yana oynayabilmesi açısından kanat forvet olduğu için düşünülüyor ama elde zaten bunu yapabilen Barış var.

Angelino gibi bir orta ustasını almışken santraforlarımızdan biri 1.90 civarı olmalı.

zaniolo kalacaksa bile yine de raşitsa alınmalı bence.

kerem-raşit-zaniolo-bay-mertens-morutan bu 6 oyuncunun hepsini icardi'in arkasındaki 3lünün her bölgesinde oynatabiliriz.

rakibe göre çeşitli zengin varyasyonlar denenebilir bu 6lı grup ile.
Zorutan hakkindaki dusuncelerinde degisimler sezimliyorum

morutan bayağı toparlanmış yanlız. nasıl da özgüvenli özgüvenli dribblingler yapıyor öyle :d

rotasyonda olmayı kabul edecekse gönül rahatlığı ile takımda kalabilir bence.

yalnız al-nassr'a gideceğini sanıp, al-nasr'a gitmesi konusu doğruysa bayağı komik lan :d

banker bilo'da almanya diye istanbul'a götürülen işçiler gibi :ddd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt