- 3 Haziran 2015
- 57.339
- 66.582
- 4.143
Ali Naci bizimle her seferinde dalga geciyor olmasi beni üzüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 m euro kalacak bize, kalanıyla ödemeleri yapmak gerekecek.30m az degil üstad
Bedavaya göndermiyoruz
5/6lık performans verseler yine ilk 5te olurduk hocam çok kötü bir sezondu insan hatırlamak bile istemiyor
Sampiyonlukta katkisi olmayan bi adamdan yarim devrede 10 kazanmak da gayet muthis is bence. Zaniolo cok iyi oyuncu tabii ki ama bireysel maalesef. Takim oyununa zeval gelmesinden tirsiyorum. 30 atan buraki alinca takimin butun oyununun tepetaklak olmasi hafizalarda10 m euro kalacak bize, kalanıyla ödemeleri yapmak gerekecek.
En ufak bir parlamada fesih bedeli ödenebilecek bir adam için saçmalık 30a satmak, riski devam ettirmiyorsan hiç almasaydın.
NEDEN KİMSEYİ SATAMİYORUZ
Wanda 3 gündür Instagram paylasimi yapmamis
Mevzu para değil kadro planlaması 20 yabancimiz olacak nerdeyseparayla işimiz yok
Bos mesajlardan kacinalimZaniolo 30'a gidebilir diyen arkadaşlarda arıza vardır.
Şampiyonlukta Angelino'nun da katkısı yok 10 milyona gidebilir yani 4m kar 5 günde
Oyuncuları ederi bulduğu anda satmak isteyen , satmayıda becerebilen bir kulüp olmak isteyen biri olarak sürekli edebileceği potansiyelinin altına çekmeyin oyuncuları.
Mertens 'i bedava bile sırtımda taşırım
Nelsson 20'ye yollarım
Sacha 18'e güle güle
Zaniolo 30 iyi para iyi kar
Morutan 5 veren varsa teşekkür eder hemen veririm
bla bla
sürekli aşağı çekmeyin topçuları
abi rashidi aşırı beğeniyorum ama zaniolo kalacaksa ve 10 numara alacaksak 7/8 vermek aşırılüksRasidi mutlaka almalıyız morutan ise kiraya verilmeli hazırlık maçlarında bazı anlarda parladı ama hala yetersiz bence
Mesele 30m’nin az olması değil, mesele 30m harcamak istesen bile Zaniolo gibi bir oyuncu alamayacak olman. Zaniolo’yu tutmanın marjinal faydası daha yüksek. 1 sezon oynasın zaten serbest kalma bedeline gidecek oyuncu. Juventus ŞL katıldığı an çekecek adamı.30m az degil üstad
Bedavaya göndermiyoruz
Mevzu para değil kadro planlaması 20 yabancimiz olacak nerdeyse