Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazırlık maçında Seferovic sakince bir gol attı diye övmüştüm kendisini aynı gafleti Morutan için de yapıldığını görüyorum.Başakşehir'e uygun bir oyuncu Morutan.Yusuf Demir de Ads 'ye uygun bir oyuncu bence.

İlk elemeyi bir şekilde geçeriz de bir sonraki tura kadar rashica ve icardi elzem.

Sağ kanattan tehlikelerin çoğunu boey yaratıyor, solda angelino var zaten, kanatlarımızın hiçbir çizgi oyuncusu değil, takım bas bas bağırıyor 3-4-3 sistemi için, umarım gören olur

Hazırlık maçında Seferovic sakince bir gol attı diye övmüştüm kendisini aynı gafleti Morutan için de yapıldığını görüyorum.Başakşehir'e uygun bir oyuncu Morutan.Yusuf Demir de Ads 'ye uygun bir oyuncu bence.
Morutan tarz olarak farklı ve kadroda bulunması gereken bir oyuncu bence dar alan becerisi olan tek oyuncumuz diyebilirim

Bu arada barış böyle giderse ne Zaniolo ne rashica ondan formayı alamaz

Seferovic fizik-kondisyon açısından iyi durumda olsaydı çok iş yapardı zaten. Ama salmış adam.

Mertens OUT yeni playmaker IN
Morutan o yeni adamin yedegi olsun.

Kerem, Transfer, Zaniolo, Rashica, Baris, Yunus ve Morutan 3 pozisyon icin baya genis olur. Forvet icin Icardi + Bakambu olursa, 4 pozisyon icin 9 adam rotasyonumuz olur ve bu yeteri kadar kadro derinligi anlamina gelir.

Jorginho… kante jorginho pl yi domine etmişti . Toreira jorginhoda çok iyi olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Icardi + 2 orta saha + yedek forvet + yedek kaleci + kanat + forvet arkası

başka isteğiniz var mı?

Emre Kılınç sivasspor vidleri izledim. Eskiden iyi şut çekermiş, Beşiktaş'a karşı uzaktan golü var. Nasıl oldu da buraya geldiğinde futbolu unuttu hayret bisey

Gelir gider dengesini tutturmak lazım. Oyunculardan zamanı gelince vedalaşmak gerekir. Ben bu sene çok yüksek paralar verdiğimiz mertens ve oliveradan ayrılma taraftarıyım. Eğer ki bunlardan bonservis kazanacak olursak bu ballı kaymak olur. Yerli kuralı dikkate alınırsa orta sahaya kerem demirbay suat serdar gibi kaliteli isimlerin alınması elzemdir. Orta saha da giden oyuncuların yerine yıldız ve ileride satabileceğimiz isimler alınmalıdır. Orta saha olarak şuan nicelik olarak rakiplerden zayıfız.

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt