Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.502
- 14.153
- 1.498
Morutan iyi bence bu sene aslıjda morutanı mertenslede çalıştırmak lazımRashica şart Morutan mertensin mevkisine alternatif olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Morutan iyi bence bu sene aslıjda morutanı mertenslede çalıştırmak lazımRashica şart Morutan mertensin mevkisine alternatif olur.
Morutan tarz olarak farklı ve kadroda bulunması gereken bir oyuncu bence dar alan becerisi olan tek oyuncumuz diyebilirimHazırlık maçında Seferovic sakince bir gol attı diye övmüştüm kendisini aynı gafleti Morutan için de yapıldığını görüyorum.Başakşehir'e uygun bir oyuncu Morutan.Yusuf Demir de Ads 'ye uygun bir oyuncu bence.
Zakharyan ama gelmiyorya dun gordum biri tavsiye olarak vermisti ermeni bi 10 numara kimdi bilemedim. o lazim bize hacilar.
SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seferovic fizik-kondisyon açısından iyi durumda olsaydı çok iş yapardı zaten. Ama salmış adam.Hazırlık maçında Seferovic sakince bir gol attı diye övmüştüm kendisini aynı gafleti Morutan için de yapıldığını görüyorum.Başakşehir'e uygun bir oyuncu Morutan.Yusuf Demir de Ads 'ye uygun bir oyuncu bence.
O paraya olıvaksa kalsın Zaniolo var barış var bize sol kanat daha çok lazım aslınds Kerem yedeği yok o paraları kamadaya basar getiririmRashica maliyeti 10-12 olursa bizim için uygun değil
yok zakharian degilZakharyan ama gelmiyor
Raşit zaten yedeğimsi olarak gelecekBüyük hata olur Morutan en iyi ihtimalle iyi bir yedek olur.