- 18 Temmuz 2009
- 82.308
- 240.691
- 5.263
!Exxen saflarında buluşalım derim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
!Exxen saflarında buluşalım derim.
abi nasıl 3lü oynayacaklar ki? eldeki oyuncu grubunu yazıyorum yazıyorum yok olmuyor.

ben besiktas'i 1 gram ciddiye almadigim icin takip etmiyorum. tavsiye ederim.Taraftar gözünde pek böyle olmuyor. Adamlar o kadar ileri geri konuştular ki böyle bir durum yaşandığında doğal olarak bunun bir yansıması kesinlikle oluyor.
Nereden izleyeceğiz o halde?!!! Bu işler tepki amaçlı ünlem işareti koymakla olmuyor!!!
Gedson sözleşmesini ben de bire bir öyle duymuştum, 10 m euro üstünde söz hakkı Benfica’da. Zaten direkt zarar edici anlaşma demiştim o dönemde de.
Lakin bu Benfica’nın her teklifi kabul edeceği anlamına gelmez orada bir centilmenlik anlaşması vardır.
Orası da ayrı bir konu. Zaten tam olsa muhtemelen geçen sene 12 maçı olmaz ya da bize düşmezdi.
Ama buradaki konu şu bu özellikler geliştirilebilir özellikler midir? Örnek veriyorum Cicaldau’ya bu saatten sonra adam çalımla ya da first touchla iki kişiyi oyundan düşür diyemezsin.
Halil’deki eksik olan oyun görüşü hariç diğer özelliklerin geliştirebilir özellikler olduğunu düşünüyorum.
Exxen saflarında buluşalım derim.
Sağolasın.ben besiktas'i 1 gram ciddiye almadigim icin takip etmiyorum. tavsiye ederim.
O zaman canımızı daha çok sıkmasınlar, ertesi gün gedsonu almayalımGedson sözleşmesini ben de bire bir öyle duymuştum, 10 m euro üstünde söz hakkı Benfica’da. Zaten direkt zarar edici anlaşma demiştim o dönemde de.
Lakin bu Benfica’nın her teklifi kabul edeceği anlamına gelmez orada bir centilmenlik anlaşması vardır.
guzel ve mantıklı tespitler ,kamada cok yetenekli skora cok yatkın bır adam bencede bize tam otururdu mertens gibi baglantıyı saglayacak pasları atabilen bir adamdün yayında da konuşacaktım ama transfer mevzusunu bölmek istemedim
biz oyuncuları bazen tek tek değerlendiriyoruz ama asıl önemli olan hangi oyuncunun bizim oyunumuza uyduğu
mesela sezon bittiğinde bana sorsanız fredi tercih ederdim çünkü takımın ortasahasında topla geçişi hızlandıracak tempolu birine ihtiyaç vardı
ama bu sezonki plan ve hazırlık maçları izleyince paredes profilinde biri sanki daha iyi olabilir gibi geliyor
çünkü belli ki hoca zanioloyu takıma koyacak ve öndeki 4lü oldukça ofansif olacak
ayrıca angelino ile beraber artık beklerimizde komple hücumcu oldu
belli ki oksn hoca fatih hocanın 2 3 5 dediği oyunu 2 2 6 altı şeklinde oynayacak top bizdeyken
ayrıca hazırlık maçlarında gördüğüm en sıkıntılı iki konu torreira olmayınca orta sahamızın kolay geçilmesi ve önde baskı yapan takımlara karşı topla çıkmakta zorlanmak
paredes yukarıdaki iki durum için de sanki daha doğru bir çözüm gibi duruyor
bu arada dominguez de oyun kurulumunda olmasa da işin defansif be mücadele yönünde işimizi görür
10 numara transferi konusunda da bence okan hoca da bir ikilemde mertens gibi forvet özellikleri fazla ve rakibi karşılarken 2 forvet pozisyonu alabilen presi yüksek ve bağlantıyı da ihtiyaç olduğunda iyi yapan biri mi yoksa orta saha özellikleri venoyın kurucu ağır vatan sneijder tarzı biri mi seçilecek
kamada aslında mertensin rolüne tam oturacak adamdı
ama hoca zaten elimde mertens var gerekirse barışı da öyle kullanıyorum fb maçındaki gibi bana daha orta saha özellikleri ağır basan biri lazım derse baturina rieder gibi isimler öne çıkar
Evet yarısı Tjkde yarısı Benfica’da.Jk 6m€ %50 bonservisini almisti öyle hatirliyorum, o nasil oluyo oyuncunun yari tapusunu aliyon
İzleme ulanNereden izleyeceğiz o halde?!!! Bu işler tepki amaçlı ünlem işareti koymakla olmuyor!!!
Her gece Exxen üyelik ihtimalini düşünürken benim beyin nöronlarıAklın yolu 1 ahbert
nasılsın nasıl keyiflerAklın yolu 1 ahbert