Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson sözleşmesini ben de bire bir öyle duymuştum, 10 m euro üstünde söz hakkı Benfica’da. Zaten direkt zarar edici anlaşma demiştim o dönemde de.

Lakin bu Benfica’nın her teklifi kabul edeceği anlamına gelmez orada bir centilmenlik anlaşması vardır.

Mantık olarak 12 milyon euro üzeri olması gerekmez mi?Direk zararına anlaşmak mantıklı gelmiyor.

Kayserili de Galatasaraylı ancak Halil’in akşam söz verip gece telefonunu kapatmasını eleştirmiş.

Oyuncu kesin emin olmadan evet dememeli gibisinden.
Ya Allah aşkına söz konusu yabancı bı topçu olsa kimse laf edemiyor , yerli topçu fikrini değiştirince ailesine kadar laf ediyorlar , terbiye edememiş falan diye. Halılı yerinde TADİC olsa kimse laf edemezdi profesyonellik vs derlerdi. Ama oyuncu yerli ve genç olunca vur abaliya.

Mantık olarak 12 milyon euro üzeri olması gerekmez mi?Direk zararına anlaşmak mantıklı gelmiyor.
Tamam ama fesih bedeli değil bu, söz hakkı.

Benfica yine belli bir payla bize 8-9 milyon euroya satmaya çalışıyordu, o olmayınca kendilerini sağlama aldılar.

IMG_4650.webp

Wanda'nın sağlık durumu hakkındaki iddialar çok can sıkıcı. İnsan sağlığı her şeyden önce gelir. Durum nette dolaşan iddialar gibiyse İcardi'nin durum çok daha uzun sürebilir hatta hiç olmayabilir. Ona göre düşünmek lazım transferi..
babası dun geceki canlıprogramdan hikaye attı.kız kardeşi de tatil yapıyo doya doya.sence insan kızı,kardeşi hastayken hayatın tadını cıkarır mı?netteki iddialar ve ailesi enfeksiyon diyo zaten.üstelemenin manası yok

Ya Allah aşkına söz konusu yabancı bı topçu olsa kimse laf edemiyor , yerli topçu fikrini değiştirince ailesine kadar laf ediyorlar , terbiye edememiş falan diye. Halılı yerinde TADİC olsa kimse laf edemezdi profesyonellik vs derlerdi. Ama oyuncu yerli ve genç olunca vur abaliya.
Oyuncu gözünden bence de yanlış hareket. Evet dediğin kişilere ben vazgeçtim demen lazım.

Karar değiştirebilir de açıkça söylemesi lazım.

Gedson sözleşmesini ben de bire bir öyle duymuştum, 10 m euro üstünde söz hakkı Benfica’da. Zaten direkt zarar edici anlaşma demiştim o dönemde de.

Lakin bu Benfica’nın her teklifi kabul edeceği anlamına gelmez orada bir centilmenlik anlaşması vardır.
Gedson un bjk olayı olmasa x takımda oynuyor olsa , 10m verilip alınir mi ? Yani sizce 10m feda edilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt