Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.850
- 18.946
- 1.188
Kuslarin macini hangi kanal veriyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en az 25 maç oynar garantisiyle kiralamak lazım gidecekleri yerde yedek duracaksa bizim yedekte dursunNevzat Dindar: "Galatasaray; Yusuf Demir, Cicaldau ve Morutan'ı kiraya verecek."
Nevzat Dindar: "Galatasaray; Yusuf Demir, Cicaldau ve Morutan'ı kiraya verecek."
zamaninda türk takimlarina iyi fiyata kitlemek icin almislardi ama boru kendilerine girdi, ondan bedavaya veriyorlar simdi.Futbol piyasasinin hic affi yok
1 sene önce 8-10m fiyat cekiyorlardi halil icin
1 sezon tökezleyince bedavaya geldi
sende nasıl bir haber ağı var tırsmaya başladım senden sergison bi haber.wanda o kadar hastaki oglu valentino teyzesinin ibiza fotolarını begeniyo
zamaninda türk takimlarina iyi fiyata kitlemek icin almislardi ama boru kendilerine girdi, ondan bedavaya veriyorlar simdi.
youtubeKuslarin macini hangi kanal veriyo
benden korkun diyorum anlamıyolarsende nasıl bir haber ağı var tırsmaya başladım senden sergi
Transfer ettikleri günden beri 4 kez kiraya verdiler herifi. Gecen sezon 151 dakika oynamis. 2 mac bile degil yani. Jem Karacan gibi idman temposunu yükseltir belki.Boşuna inat ettiler.Bize rahat 4-5 civarı kitleyebilirlerdi geçmişte
Erden deki daşşak tek bir kişide var bu ülkede