Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wanda yenge ve zairanın takip ettiği brianda deyanara diye bi kız buldumki feci abooo

16 yerine 14 yabanci olmasi daha iyi. Olur olmaz forma giymeyecek 2 yabanci daha alip kadroyu gereksiz yere sisirme ihtimali ortadan kalkti.

Günay Güvenc (Yeni)
Kaan Ayhan (Yeni)
Abdülkerim Bardakci
Emin Bayram
Kazimcan Karatas
Berkan Kutlu
Kerem Demirbay (Yeni)
Yunus Akgün
Kerem Aktürkoglu
Halil Dervisoglu (Yeni)
Baris Alper Yilmaz

11 yerli oyuncuya ilaveten 14 yabanci = 25 kisilik kadro

Bir 3.kaleci daha eklersin 26 olur. Daha fazlasina zaten gerek yok.

yav az önce gördüm Eyüpspor Ahmet Kutucu'yu almış , ben böyle bir futbolcu olduğunu o kadar unutmuşum ki aa böyle biri vardı milli takımda görmüştüm dedim ben bi de 30 yaşında falan sandım uzun süredir gözükmeyince herif bir de 2000liymiş.Gerçekten şok oldum 2 senedir kiralıkmış adamı unutmuşum resmen.

16 yerine 14 yabanci olmasi daha iyi. Olur olmaz forma giymeyecek 2 yabanci daha alip kadroyu gereksiz yere sisirme ihtimali ortadan kalkti.

Günay Güvenc (Yeni)
Kaan Ayhan (Yeni)
Abdülkerim Bardakci
Emin Bayram
Kazimcan Karatas
Berkan Kutlu
Kerem Demirbay (Yeni)
Yunus Akgün
Kerem Aktürkoglu
Halil Dervisoglu (Yeni)
Baris Alper Yilmaz

11 yerli oyuncuya ilaveten 14 yabanci = 25 kisilik kadro

Bir 3.kaleci daha eklersin 26 olur. Daha fazlasina zaten gerek yok.

Günay'ı Avrupa listesine yazamıyormuşuz alt yapıyla ilgili sıkıntısı vardı muhtemelen o transfer olmaz. En iyi ihtimal Batuhan kalır sürpriz olursa Uğurcan olur.

Screenshot_20230715_155804_Instagram.webp

Paradesi bekleme işinede pek inanmamaya başladım 1.5 aydır bekletiyor italyadan teklif bekleyen birisi için niye bu kadar bekledik.
Torreira da bekletmişti o yüzden beklememiz normal alamazsa teklif gelecek trip atıp masadan kalksak torreiramız da olmazdı.

paredes tatilde,cokta sıkıntı etmeyin onu

Kaleyi yerli yapmazsak hicbir anlami kalmiyor Zaniolo Rashica veya Paredes’in

Seneye ztn muslera 38’e giriyor

Ne yapip edip Ugurcan’i düsürmek lazim

Cica + Yusuf <=> Ugurcan takasina hyr demem
Trabzonspor baya sıkışık FFP ile de uğraşmaya başladı Ağustos gibi bir anda Uğurcan hamlesi yaparsak da şaşırmam bize vermek istemezler ama elleri mecbur kalabilir. Takas olacağını pek sanmıyorum maddi açıdan 4 m euro + takas yerine 6-7 m euro'yu bile kabul edebilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt